Как тече животът на участниците от първия сезон на Къртицата? (Вижте историите им+промяната на Величка)

5197
26 Януари 2014, 13:00


Част от участниците в първия сезон на екстремното реалити „Къртицата“ бяха гости на предаването „Жените говорят“. Те разказаха как тече животът им след продукцията и си припомниха моменти, видя HotArena.net.

 

Преди започването на обсъждането, Жени се изказа, че с Емануела се чуват редовно: „Женим се, развеждаме се, интересен живот си правим“. Освен фолк певицата, бяха поканени Тони, Тодор и Велислава.

 

Величка е претърпяла най-голяма промяна. Вече е с дълга коса и много по-уверена в себе си. „Забелязват ме повече хора от преди. С гаджето ми не сме се разделили, но временно сме си дали почивка“. Мая я разпита относно с какво се занимава сега и допълни: „Азис ти беше обещал да ти намери работа, какво се случи?“. Величка отговори, че не се е получило така и не е получавала помощ от него. „Сега работя по определен въпрос, но ще го запазя в тайна“. Категорична е, че не би повторила онова, което е направила в шоуто, най-вече мисиите.

 

Скромната Вили се оплака, че не са запазили приятелските отношения с Марина, с която бяха неразделни в продукцията. Пътищата им се разделили, нарича го синдром – „Когато си между четири стени ставаш близък с определени хора, но когато излезеш  – остават просто познати. „Не съм разочарована от нея. Чуваме се – преди по-често, сега вече рядко“.

 

Емануела  не пожела да опише подробностите по развода й с Никола – „Предлагам да не говорим за това. На въпроса как се случи така, че са решили да се разделят, даде отговор: „Еми просто така се случи“. Обясни, че турчинът, за когото пишат, че има връзка с него, не съществува. Споделя, че не би влязла отново в „Къртицата“.

 

Тошко сега е щастливо женен и вече мисли за наследник: „ Естествено, очаквайте скоро вест, че ще имам дете. Планираме го, чакаме“.

 

Тони също не бе словоохотлив, но обясни най-общо как стоят нещата при него: „При мен няма нищо интересно, иначе с радост бих го споделил. И преди „Къртицата“ и след нея нещата се движат по същия начин. Не виждам децата ми от бившата ми жена, не се чуваме“.

 

 

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени