Какъв „джентълмен“ само! Марая Кери се преби, гаджето й гледа

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/kakav-djentalmen-samo-maraia-keri-se-prebi-gadjeto-i-gleda HotArena.net
Какъв „джентълмен“ само! Марая Кери се преби, гаджето й гледа
Поп певицата Марая Кери си намери милиардер, който обаче дори не си мръдва пръста за нея. Изпълнителката едва не се преби докато се качваше на лодка, а той стоеше и я гледаше, без дори да се помръдне, видя HotArena.


Певицата тъкмо слизаше по стълбите на мегаяхтата на Паркър, когато високите й обувки й създадоха проблем. Вместо да се втурне, да помогне на гаджето си, милиардерът просто изчака охраната да го свърши вместо него.


Певицата трябваше да разчита на помощта на двамата помощници на Паркър, за да се задържи изправена. През цялото време той стоеше безучастно в лодката и гледаше малката драма.


Бизнесменът и поп дивата са заедно от няколко седмици и дори се заговори за брак. След некавалерското му поведение обаче, певицата вероятно ще има едно на ум за него.


Изпълнителката се разведе преди няколко седмици със съпруга си Ник Кенън и веднага тръгна на лов за нов милионер. Първоначално се смяташе, че е хвърлила око на бившия си съпруг Томи Мотола, но колежката й Талия, която му е и втора съпруга, се постара да я постави на място, давайки да се разбере, че няма да я остави да й го отмъкне под носа.


По-късно тръгнаха слухове за афери на Марая с други топ бизнесмени, но нито един не бе потвърден. Накрая изпълнителката уж откри любовта в лицето на Джеймс Паркър.


Който при цялото си състояние обаче, се прояви като такъв „кавалер“, че нищо чудно певицата скоро да го зареже.

14 Коментара

силвия

преди 8 години

тоя слон ще събори всичко по пътя си.

Коментирай

соня

преди 8 години

чак малко петно на задника има явно се е подмокрила

Коментирай

Abe ti.............Silve,,,,,,,,

преди 8 години

Слон ,слон,ама цял свят я познава.и е уникален талант!Теб Силвенце,кой ми те знае........Как въобще може,нормален човек ,да си позволи такова изявление,та макар и не за Марая.Явно ниска култура...знам ли.

Коментирай

xaxaxaaaaaaaa

преди 8 години

Сега тук,ще има куп просташки коментари,и то познайте-ПРЕДИМНО ОТ ЖЕНИ! Хехееее,слон била,подмокрила се била........още какво!Вие и на сън,няма как да стигнете нивото на този...слон!Не ви ли е срам,погледнете недодяланите си,утрепани и нищожни личица и се наслаждавайте!Божеееее,каква проста паплач!!Не се научихте в тая държава.да уважавате и цените истински талантливите хора-ама то как,като в БГ.се броят на пръсти!

Коментирай

Мики

преди 8 години

Съгласна съм с теб.Аз също много я харесвам и уважавам,защото талантът и е безспорен,НО...мое мнение е,че именно когато си звезда от такова ниво,не бива да си позволяваш да изглеждаш по този начин или поне малко трябва да да се опиташ да не си толкова комичен,защото тя на моменти изглежда комична.Има милиони и би могла да се погрижи да изглежда по-добре именно в името на милионите си фенове.Може да има здравословни проблеми - ОК.

Коментирай

azz

преди 8 години

Много е просто- да следва правилото: ако си крава с пърделник 1,5м , не се качваш на токчета, защото може да стане сакатлък!

Коментирай

саня

преди 8 години

И аз съм крава с пърделник 1,5м,както гнусно и пошло се изразяваш azz,и ходя с точно такъв тип обувки винаги.Онзи ден ,за пръв път,се спънах и паднах насред Витошка..........хихиииии........И добре,че около мен не е имало,прости твари като теб,в този момент.Помогна ми възрастен господин и не чух смях и подмятания.............. И,СЛАДУР.......един съвет от голям и умен човек-МЕРИ СИ ПРИКАЗКИТЕ,И МНОООГО МИСЛИ ПРЕДИ ДА ГОВОРИШ.Дано ти се получи.

Коментирай

azz до саня

преди 8 години

Ми като си с пърделник 1,5м вземи се в ръце и си промени хранителните навици и начина на живот, защото не е здравословно. Смехът и подмятанията, когато се пребиваш са ти най-малкия проблем! Като голям и умен човек, трябва да знаеш, че наднорменото тегло не е повод за гордост, а е индикатор за здравословен проблем или прекалена лакомия. Така че нема нужда да вириш нос, че си с голЕм гъз!Не разбрах, трябваше да остана впечатлен, че си разхождаш големия дирник , качена на токчета по Витошка ли ?!

Коментирай

хриси

преди 8 години

абе свине отслабнете кой ви е виновен че сте глигани. един казал че била слон и всички се побъркахте тука... и никои не е написал нещо за таланта на Марая Кери.

Коментирай

ей,Хриска.........

преди 8 години

Не забравяй,скъпа,че и ти си жена.и потенциално свинче!Всичко се случва в тоя живот! И да,нормално е,да негодуват хората срещу квалификацията-СЛОН!! Точно,защото никой не е написал нищо за таланта,а веднага гледат саира,и пълнотата!Ето това е кофтито,ама как да го разбереш,като и ти обиждаш хората със-АБЕ СВИНЕ.....хах.дори и без запетая!Уникален интелект си....

Коментирай

opa,azzzzz!!

преди 8 години

Разхождам си се,точно където си имам работа,мой човек!Нямам здравословен проблем за радост,и описаното от мен,е породено от желанието ми,да видя колко такива проклети същества като теб,ще се отзоват на коментара ми! Хехехе,потвърдено..........озлобени ,слабоумни,нискоинтелигентни хора,е пълно в БГ.! И точно такива като теб,няма как да ми обясняват,кое е здравословно и кое не! Занимавам се с това от 20 год,!Дано си разбрал какво съм написала! Спокоен и успешен ден,за теб!

Коментирай

azz

преди 8 години

Надявам се да се чувстваш по-одухотворена, след като избълва една кофа с лайна от устата си! Приятни разходки и дано не си счупила токчетата под натиска на обемното си тЕло !

Коментирай

с

преди 8 години

има толкова много дебелани с ниско самочувствие ....

Коментирай

Koyto si ima zlobna du6i4ka, nqma da ima krasivo izlu4vane

преди 8 години

Maraq Keri e sladka jena. Za sujalenie ima mnogo malko takiva jeni v BG. Slaba ili pulna vse 4arovna, milovidna v lice - nqkak si ima bebe6ko izlu4vane. Ima jeni, koito si stoqt vse gladni i ot glada stavat zlobni4ki, na4umereni s edin gadnqrski pogled- napravo sa si"jlu4ki". Hapvay te si umereno i sportuvayte,nqma da ima problem togava. Nqma takava moda ili puk krasota, 4e jenata trqbva da izglejda kato tapiciran skelet( grozni i bolni izglejdat). Vqrno , 4e Maraq si ima izli6ni kilogrami, no 4ak puk slon ne e.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.