Какъв жест само! Богато гадже на Бони я обсипва с рози (Видео)

7485
19 Май 2016, 13:29


Бони най-накрая случи на мъж! Гаджето на звездата е луд по нея и буквално я обсипва с рози, видя HotArena.


От известно време насам изпълнителката се радва на нова любов със значително по-млад от нея мъж, който я глези като кралица. Господинът върти собствен бизнес в България, но е от Швейцария и е луд по нея.


Заварката с него станала по време на участие на изпълнителката зад граница. Пред приятелите си тя не спирала да се хвали, че било любов от пръв поглед. Заради нея гаджето й дори оставил родината си и се установил у нас, за да бъде повече време с любимата си.


Той не спирал да й купува рози и да задоволява всеки неин каприз.Въпреки голямата им любов, Бони все още не го е водила в дома си и не го е запознавала с дъщеря си Михаела, тъй като не иска да избързва както е правила в предишните си връзки. 


Тя не крие, че това е първият мъж, който не я спира да работи и да преследва мечтите си, затова я е страх да не урочаса перфектната им засега връзка, разкриват нейни близки.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рррррр
преди 2 години
0
Как само си изсмуквате от пръстите разни новини... Това, което правите дори и свободни съчинения по картинка не са! Защото ако бяха, заглавието трябваше да е: "Неизвестна дама обсипва Бони с рози". Аз гадже никъде не видях! А и от текста на статията става ясно, че под гадже нямате предвид жената, хвърляща розите!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Буболинчо
преди 2 години
0
Изкупят цветята от някой магазин и като почне едно надлъгване, че сами започват да си вярват. Кой ще е тоя шамандурест, който ще напусне цивилизована страна и ще си зареже бизнеса заради една жена? Няма балами. Той, ако съществува и е побъркан, тогава не може да е бизнесмен, а някой поплювко!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени