Каква е истината за смъртта на майката на Къци?

5999
20 Октомври 2012, 11:45


Редакторска плесница

 

„След смъртта й не знам дали има човек, на когото да се доверя. Но това е! Край! Няма я, свърши!”, изплака Къци Вапцаров пред съквартирантите.

 

ВИП участникът, който е сред най-подиграваните в историята на риалити шоуто, е на подбив именно заради чувствителността си. Според HotArena.net обаче тя идва именно от тъгата по починалата му майка и най-вече – от начина, по който я е загубил.

 

Лекарска грешка

 

Лекарска грешка е причинила смъртта на майката на Къци, писа „Всеки ден”. Ексводещият на „Невада” до последно не е искал да я оперират, но докторите настоявали.

 

Вече прехвърляла 70-те, но двамата били неразделни. Тя водела и счетоводството му, била много прилежна и работлива.

 

„Мама изведнъж залиня. Стана торба с кокали, но не искаше да ни притеснява със себе

си”, спомня си Къци. Тя започнала да кашля много, задъхвала се, имала проблеми с клапите на сърцето. „Беше много скромна, тиха женица и не се оплакваше, за да не ни тревожи”, плаче шоуменът.

 

Започнал да води майка си по доктори и според тях единственото решение било операция. Вапцаров обаче бил много против – заради възрастта й, а и заради нездравия й вид. „Беше кожа и кости, как да се съглася да я оперират?!”, клати глава Къци.

 

В крайна сметка склонява. „Не знам какво направиха, но миличката не стана от операционната маса”, плаче ексводещият.

 

Той съжалява и отчасти обвинява себе си за смъртта на майка си. Неслучайно всеки път се разплаква, когато си спомни.

 

„Баща ми е още по-зле. Не спира да плаче вече една година, много се притеснявам за него. Щяха да направят 50 години заедно!!”, разказва Къци Вапцаров.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тони
преди 5 години
-2
Няма щастлива смърт. Всеки е губил близки. Много майки са си отишли рано, но живота трябва да продължи. Моя позната е споделяла, че майка й е починала преди 30 години много млада, а и до сега всяка сутрин дъщеря й се събужда и не може да свикне с мисълта, че я няма.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени