Каква майка само! Марая Кери позира с усмивка, докато детето й плаче (Снимки)

4797
08 Август 2015, 10:00


Поп дивата Марая Кери получи своя звезда на алеята на славата, но голямото признание за певицата отиде на втори план, благодарение на нейния син. Малкият Марокан определено беше в центъра на вниманието, след като се разплака и се наложи бавачката му да го откъсне от майка му насила, видя HotArenа.Марая стана собственичка на своя звезда на алеята на славата, а на церемонията дойде с близнаците — четиригодишните Марокан и Монро. И докато позира пред фотографите, Марокан дотича със сълзи до известната си майка, след което последва сцена, каквато рядко имаме възможност да видим на такива събития.


Марокан бил нервен още преди началото на церемонията. Марая се опитала да го успокои, но без успех, Когато настъпил ред и тя да позира със звездата, на Алеята на славата, на момчето тази идея очевидно изобщо не му харесала.
Той искал да се гушне в майка си, но тъй като фотографите вече са били на място, а протоколът вече е в ход, Марая не можеше да си позволи да се откъсне, за да му обърне внимание.


Въпреки това, малчуганът се тръшкаше около нея, прегръщаше я и в крайна сметка легна до нея и започна да я прегръща и целува.


Видимо сконфузена, певицата продължи да позира, докато асистентките й буквално го откъснаха насила от нея.


Въпреки че синът й избухна в сълзи, Марая Кери не трепна и продължи да позира и да се усмихва на фотографите. Славата си е все пак, слава.

А детските сълзи се лекуват и със сладолед.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 2 години
-2
Оф! Голямата работа! Децата реват за щяло и нещяло. А да не говорим колко пъти просто правят сцени, особено като видят, че имат публика, и са такива актьори, че чак истински сълзи са способни да изкарат, само и само да те шантажират емоционално. Като реве, ще види птичка, ще се разсее и ще спре. Те както реват, така спират, смеят се, пак реват... Голямата новина вече.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
haha
преди 2 години
-5
Ei golemiq stolichanin koi kakto iska taka Da si pishe gledai si skapaniq jivot...smeshnici
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
do potres
преди 2 години
-8
ei provincialna selanko ne se kazva ole za obrashtenie mindil kuh
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Потрес
преди 2 години
-6
Оле ужас! То дори се е напикало! Циганска работа...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени