Какво е психичното състояние на Карбовски и Опосумите?

9023
01 Август 2011, 12:51


Редакторска плесница

 

 

Трима от най-скандалните представители на родните медии – Мартин Карбовски и Иван и Андрей, бяха обект на изследване от известната психоложка Владимира Руф. Тя е специализирала в анализа на психологическото състояние на американските звезди и твърди, че подобни екземпляри като Опосумите и Карбовски досега не е виждала.

 

 

„Простете, но в Америка хора с подобно поведение и излъчване като тези тримата не биха ги наели дори да продават хамбургери. Тези хора са изгубили душите си”, остро разкритикува психоложката на американските звезди.

 

 

Усмирителната риза

 

 

Карбовски и Опосумите имат спешна нужда от професионална помощ, свързана с психическото им състояние. Иначе кой нормален журналист би показал в ефир заклет наркоман, който се друса с хероин?! Кой нормален тв водещ ще пожелае на собствената си майка „анален комфорт”, както направи Иван от ефира на шоуто си!?

 

 

И ако можем да преглътнем шутовщината на Иван и Андрей, която сигурно се нрави на един-двама зрители, то не можем да приемем за нормално и морално поведението на Карбовски. Циничният му език и вулгарното му поведение на екран, скандалните му репортажи са все част от имиджа му, който явно се продава, и с него сме ОК! Нека е скандален! Но „пласирането” на дрога от екрана чрез внушения, скрити зад един псевдопоет, какъвто е Тома Марков – това вече е прекалено дори за циничния Карбовски. И според нас не е продиктувано от жаждата за печалбарство или евтин рейтинг, а от умствените и психични отклонения на журналиста. Нищо чудно, че е сащисал дори психоложката Владимира Руф, която се е нагледала на всякакви извращения.

 

 

Бездушие или бездуховност?

 

 

Псхиложката на американските звезди заключва, че двамата Опосуми заедно с Карбовски са изгубили отдавна душите си. Може би мнението й е продиктувано от скандала, който уби Васа Ганчева, или от острите репортажи на Карбовски, които пък убиха не един и двама от неговите гости (справка: „Проклятието Карбовски” ТУК). Но според нас това е тривиално обяснение.

 

 

На Мартин Карбовски и на Иван и Андрей не им липсват души – те си ги имат, колкото и малки да са. Липсва им елементарна духовност! Да пожелаеш „анален комфорт” на майка си от ефира не е нищо в сравнение с гаврата към болните деца от детски паралич или сираците. Справка: сценариста Христо Кабаджов, който представи пародия на благотворителен клип за децата, болни от детски паралич в „Шоуто на Иван и Андрей”.

 

 

Всяко нещо си има граници, колеги! Но пък... простотията... тя е безгранична!

 

 

Камелия Драгналиева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
jak
преди 6 години
0
големи психари са
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
bo4ko
преди 6 години
0
карбовски е обикновен насирач. осъзнат нищожник, дебеланко с малка пишчица и постоянно сърбащ лиги. тези детиримби и според него словестни еквалибристки могат само да погнусяват. далеч по гнусен е кеворкян с невероятната си себичност. един истински лайновоз..тоя карбовски си е обикновен насирач. и не разбирам що са всички тия приказки като може само с два тупаника да се предизвика ефекта карбовски-насиране и омазване.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Exeter
преди 6 години
0
Много ми е любопитно, каква точно й е квалификацията - когнитивен, клиничен или някакъв друг пишман-психолог? И защо точно тях тримата ги анализира? Анализа на екранното им поведение е тенденциозен, защото в два от случаите - Иван и Андрей - основен източник на това поведение е сценария им. При Карбовски не става въпрос за нищо повече от депресивни състояния в следствие на работата му, които той сам си причинява. И откъде на къде ще пречупва през призмата на американската действителност тяхното поведение?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
draka
преди 6 години
0
do lili alex: Когато критикувате, най-малкото изискване е да се изразявате грамотно. Трудно е да се прочете неграмотно написан коментар, камо ли да се вземе насериозно. Ако има грамотност на кирилица, би трябвало да я покажете и на латиница.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Карла
преди 6 години
0
Иван и Андрей са едни прости смешници!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Луди ли сте?
преди 6 години
0
Големи шегаджии сте в този сайт. Не знаех, че Иван и Андрей са журналисти. И те като вас - хахаха!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
lili alex
преди 6 години
-1
za Karbovski specialno. toi e edin unikalen smel4aga bg zurnalist i po roda si edinstven. v sravnenie s ostanalite ot gildiqta te sa prosto pweki pred fugurata mu.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
lili alex
преди 6 години
0
tezi dvamata ivan i andrei koi gi turi v televiziq i to vodewi? tezi sa za v gorata kato leisni4ei. otvratitelni mutri i negramotnici a i osven tova prili4at na nedonoseni.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени