Какво кара мъжете да свършват бързо?

5050
06 Ноември 2012, 15:34


За съжаление в днешно време се наблюдава неприятната тенденция над 30 % процента от мъжете да страдат от преждевременна еякулация.

 

Този проблем се дължи предимно на психическо затормозяване в резултат на стреса. Това заболяване е лечимо и най-добия начин е посещението при психолог. Ако все пак не се чувствате готов на тази стъпка, съществуват козметични средства, които много успешно удължават акта и спестяват неприятните усещания. Един от тях е немският задържащ спрей Reman Dooz.

 

Не дотам познат, но изключително полезен. Забавя еякулацията, дава сигурност и много увереност. Притесненията от нежната половинка напълно ще изчезнат и продължителността на половия акт може да бъде толкова дълга, колкото партньорите пожелаят. Няма мирис, няма вкус и не оставя никакви следи. Бързо действащ и напълно безвреден. Произведен е в една от водещите страни от европейския съюз, което пък гарантира едно наистина добро качество. Размерът е достатъчно малък, за да може да остане незабелязан и да се носи навсякъде.

 

Едно флаконче позволява между сто и двеста впръсквания, в зависимост от интензитета на използването му. Ако някой е забравил удоволствието от сексуалния акт, поради неговата краткотрайност, ако се е отдалечил, поради същата причина, от красивото женско тяло и насладата, което то дава, то това определено вече е минало.

 

И това го споделя човек, използвал тази сила в най-чистия й вариант, както и достатъчно дълго, за да може да определи действието и последствията от задържащия спрей, почти като магически...

 

Спреят може да си го закупите от ТУК.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени