Какво не е наред с Джорджиа - анорексия или фотошоп? И в двата случая видът й ще ви шокира!

6143
07 Януари 2016, 19:00


Нещо ужасяващо се е случило с бившата фолк певица Джорджиа, видя HotArena.

Силиконката изглежда така, сякаш страда от тежка форма на анорексия и единствено вариантът това да е фотошоп ни успокоява.

 

Смуглата красавица е на екзотична почивка на Малдивите, откъдето залива социалната мрежа със снимки.

 

Една от тях буквално ни остави без думи и предизвика вълна от коментари и въпроси. Защо е толкова слаба Джорджиа? От анорексия ли страда? Има ли въобще ребра?

 

На фотоса бившата изгора на Кирчо Руския позира като русалка, полегнала върху лазурните плажове на Малдивите.

 

На снимката Джорджиа е болезнено слаба – с кльощави ръце и талия, по-малка от педя.

 

Подобни пропорции на тялото са възможни само в три варианта – страда от анорексия, махнала си е ребра или е използвала фотошопа.

 

Съдейки по кокалестото й тяло и слабото й лице, по-скоро клоним към първия вариант.

 

Припомняме, че Джорджиа имаше връзка с авера на Таки - Кирил Киров, по-известен като Кирчо Руския, от когото има дете.

 

След като се разделиха, бившата певица започна системно да го напада в медиите, обвинявайки го в изневери и физически тормоз.

 

Дали драмите с Руския са я докарали до този вид и докъде ще стигне Джорджиа с диетите? Тези въпроси остават без отговор…

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сашо
преди 2 години
-2
Уникалната е ! На живо е уникалната мацка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!
преди 2 години
0
Таа се е закопала в пясъка! Никакъв шок няма, само трябваше да е малко по-надълбоко, за да ни отърве от присъствието си!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Парцал
преди 2 години
0
Грозна дърта проститутка с окепазено лице и съсухрено от слабост тяло. В главата прилича на траверс с тия вежди и това... с тази ... ех, да го наречем уста, въпреки че е много амбициозно. Тия жени кога ще разберат, че се правят на уроди? И вместо да се засрами плашилото от лошия си вкус за козметични процедури или просто от калпавото изпълнение на операциите си, то се излага гордо на показ, та всички да се посмеят за негова сметка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до този под мен
преди 2 години
-1
кви 35 бе! тая джукла е поне на 40!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
нели
преди 2 години
-1
Напълно вероятно ми се вижда. Кой нормален приемащ и обичащ себе си човек ще си обезобрази така мутрата и ще си направи такива гигантски джуки и такива огромни за анорексичното си тяло вимета? Колкото и зле да е изглеждала преди да реши, че има нужда да се обезобрази, със сигурност не е било чак толкова зле, колкото е сега. Че и се гордее с тези гротескно-карикатурни пропорции. Като антиреклама на пластичната хирургия и добрия вкус е. Но вероятно за преситения вкус на клиентите им е необходима подобна екстремност. И всъщност кой им плаща на такива застаряващи проститутки още и къде изобщо си намират клиенти след толкова години? Превръщат децата си в бизнес. Жалка история. Нищо чудно, че бащата на детето й я е биел. Като си Госпожица Никоя - софийска проститутка някаква си, нормално е, че ще те купуват и ще гледат на теб като на тъпо добиче. Особено като видят колко малко самоуважение имаш ти самата, та да се загрозиш така и да се направиш като карикатура на самата себе си. В профила й само..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
нели
преди 2 години
0
голотии, снимки на виснали джуки, излизащи на 5-см пред лицето и само тук-там някаква мисъл за нещо и то копирана от профилите на 15-годишни момиченца или поне с акъл на такива. Супер инфантилно интелектуално ниво, а май е на поне 35 вече.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени