Какво отчете кръвната проба на Жана Бергендорф? (Певицата плаче в ефир, отрича до дупка, прави се на жертва)

https://hotarena.net/skandali/kakvo-otchete-kravnata-proba-na-jana-bergendorf HotArena.net
Какво отчете кръвната проба на Жана Бергендорф? (Певицата плаче в ефир, отрича до дупка, прави се на жертва)

Певицата Жана Бергендорф отрича абсолютно всичко, което не спомага за изграждането й на съвършения образ на жертва, узна HotArena!

 

Червенокоската бе гост на Лора Крумова и Галя Щърбева в „Комбина“ по Нова ТВ.

 

Х-факторката разказа, че не са открили наркотици в нея, нито пък тя е използвала такива. Това доказало и пробата, която веднага й направили, след задържането й, цитира БЛИЦ.

 

По време на битовия скандал, който се разигра преди дни в апартамента на Жана, детето й Леон е било на море със сестрите й. Със съпруга й Стефан отскоро са разделени, но изпълнителката твърди, че са останали много добри приятели.

 

Бергендорф се оплака от жестокостта на медиите, които я изкарали наркоманка. Изтъкна, че не е била арестувана, а само привикана да даде свидетелски показания.

 

Допуснах неподходящ човек до себе си. Изкараха ме наркоманка, пишат, че съм ползвала наркотици, пишат, че са ми взели детето, а това абсолютно не отговаря на истината“, разплака се певицата пред Лора Крумова и Галя Щърбева.

 

„Не съм била с белезници, нито в ареста, нито в линейката“, категорична е Жана, макар че всички кадри по казуса – снимки и видеа, показаха точно обратното.

 

„Сега разбрах, че може на всеки да се случи и никой не е застрахован. Осъзнах, че това, което съм аз, като личност, и фенове и хора, приятели, е важно да го преценя и да го пазя. Изкарват ме това, което не съм. Случаят ще ми е не една, а пет обеци на ухото. Добротата и позитивността ми изиграха лоша шега“, жалва се още Бергендорф.

7 Коментара

Рони

преди 8 години

Виновни са онези, които са платили да я пуснат. Наркоманите са опасни за децата ни, независимо дали могат да пеят, да танцуват или да се шляпат.

Коментирай

Коко

преди 8 години

Фалшиви сълзи, фалшиви думи, фалшива жена - това което виждаме на жена ли ви прилича, на МАЙКА?! ЛИ ВИ ПРИЛИЧА? ПРИЛИЧА Й ТАЗИ НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ! ! ОТВРАТИТЕЛНА Е ЗА ГЛЕДАНЕ - ГРОЗНА, А С ТАЗИ ОГРОМНА УСТА И НАРИСУВАНА КАТО ГЕОГРАФСКА КАРТА ТЯЛО ПРИЛИЧА ЛИ ВИ НА УВАЖАВАЩА СЕБЕ СИ ЖЕНА? СЪЖАЛЯВАМ ГО ГОРКОТО ДЕТЕНЦЕ, НО ДУМАТА ИМАТ ИНСТИТУЦИИТЕ - ДАНО ГИ ИМА ТОЗИ ПЪТ, СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ДА ГО СПАСЯТ

Коментирай

maleeee

преди 8 години

когато започнете да наричате пушещите трева,наркомани,не знам к'во ми става..Вие наркомани виждали ли сте.?

Коментирай

Рони

преди 8 години

До третият коментар - не съм виждала наркомани, не ги знам кой какво си бие, пуши или каквото и да било и слава Богу!

Коментирай

kuha leika e tazi pacha!

преди 8 години

Bokluk! Lajkinia. Glupava i nagla. Sega Jancheto otchaiano se opitva da si opravi image-a, ama snimkite govoriat. Ne znam kak mojesh da ubedish, che neshtata sa razloichni, kato ima snimkov matrial ot vischko, koeto otircha. Tia puk i edna pevitsa beshe... ne znam kakvo shte spasiava, ama deteto naistina e po- dobre da e pri bashta si. Tazi svinia ne go zaslujava. Da si gleda marijunkta i dano da e shtastliva

Коментирай

Lina

преди 8 години

NEGRAMOTNI MALEEEEE, da narkomani sa moeto momche, vsichki psihotrofni veshtestva se vodiat narkotichni , marihuanata dane se pravi ot malini , ia mi obesnikak ne e narkotik , obache e psihotrofno veshtestvo i okazva vlianie na sustoianieto na tialoto i mozaka i ukazva promeni vav vazpriatiata.

Коментирай

бай Хой

преди 8 години

Лино, неграмотна си ти, моме :) Погледни си писанията за психотроФните вещества и бегай се скрий някъде.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.