Какво се случва? Лили замлъкна! Не пее половин година, няма концерти през 2017-а, освен 1 (Подробности)

1971
09 Март 2017, 11:00


Лили Иванова мълчи повече от половин година, узна HotArena.

 

 

Примата на родната естрада няма нито едно участие от декември насам, а първата дата за концерт, която е обявила, е чак 21 юни. Тогава легендата има изява в ресторант „Лебеда” в Панчарево. Поне до момента това е единствената среща с публиката, която певица №1 на България е анонсирала за тази година, пише „Уикенд“.

 

 

Миналата година по това време графикът на Лили вече беше препълнен от участия, включително концерт в Зала 1 на НДК, която се продаде до последната седалка месеци преди събитието. 2017-а обаче е пълна противоположност откъм изяви на голямата звезда на българската сцена. Тя като че се е оттеглила от работата си и, ако пее някъде, вероятно е за много висок хонорар на частни партита.

 

 

Подобни прояви обаче, ако въобще съществуват, певицата не обявява в общественото пространство, защото са предназначени за ограничен кръг хора и билети за тях не се продават. Откъм срещи с феновете си тя е меко казано пестелива. Под въпрос тази година са дори редовните й от известно време насам изяви, спонсорирани от новия й най-добър приятел – милионера Димитър Тодоранов. Певицата очевидно е решила поне засега да си даде почивка откъм публични изяви.

 

 

Според много от познатите й, това се дължи до голяма степен на факта, че близо 78-те й години вече ясно личат на лицето й въпреки намесата на всички постижения на естетичната хирургия и дерматологията. Примата избягвала да се показва пред хора, защото не се харесвала. Тя упорито отказва интервюта пред камери, освен при специално подготвено осветление, което крие голяма част от лицето й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени