Какво се случва с Преслава?! 8-ми месец певицата е в тотална депресия! (Вижте причината)

4682
29 Май 2016, 13:02


За мнозина Преслава е една успешна жена, която има всичко - кариера, слава , пари. Но в личния живот на звездата нещата не са толкова розови, научи HotArena.

Петя няма мъж до себе си, когото да дари с обич и който да и отвърне със същото. Любовната депресия здраво е хванала певицата за гърлото от доста време. Това може би е причината тя да залива страницата си във фейсбук с цветя, любовни мисли, късметчета. По всичко личи, че Преси копнее за голяма и истинска любов!

Мимолетните креватни връзки не могат да запълнят празнотата в сърцето й, затова тя сама пуска слухове, че с Гъмов изживява любовен романс, а актьорът е луд по нея.

Времето препуска безмилостно, а Преси е тъжна и самотна. Това състояние е завладяло певицата от началото на декември миналата година.

От тогава тя не е спряла, ако не всеки ден, то през ден да снима късметчетата си от кафе и ги разпространява в социалните мрежи. От фотосите става ясно, че най-често й се пада „ЛЮБОВ“, каквато на певицата всъщност й липсва. Вероятно Преси толкова се е отчаяла, че с късметчета в мрежата, посредством виртуалните сили, ще предизвика това чувство да се появи под формата на сериозен мъж в живота й.

По едно време се заговори, че фолк фурията има връзка с Фики Стораро, но там нещата останаха само на ниво секс.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени