Какво вещаят звездите през 2016? Алисия и Ники НИКОГА повече заедно, Златка и Миро БЕЗ брак (Кои други двойки ще се разделят)

https://hotarena.net/pod-pricel/kakvo-veshtaiat-zvezdite-prez-2016-alisiia-i-niki-nikoga-poveche-zaedno-zlatka-i-miro-bez-brak HotArena.net
Какво вещаят звездите през 2016? Алисия и Ники НИКОГА повече заедно, Златка и Миро БЕЗ брак (Кои други двойки ще се разделят)

Редакторска плесница

 

Звездните двойки и тази година се оказаха любими на астролозите. А звездите вещаят на немалка част от тях раздели без събирания.

 

HotArena проучи какво очаква родните знаменитости през 2016 година и ето какво им вещаят звездите.

 

Минало свършено: Ники и Алисия завинаги разделени, Деси и Зарко на различни вълни

 

Ники Михайлов и Алисия никога повече няма да се съберат отново. Според маг Евелина Лютова, футболистът и певицата завинаги са разделени. Двамата са изключително силни характери, но са готови да се разделят и да си потърсят щастието сами. Алисия дори ще има дете от друг мъж.

 

Преслава и Бирмата също няма да имат общо бъдеще. Двамата са привлечени само на физическо ниво, но няма да сключат брак.

 

ДесиСлава и Зарко са другата звездна двойка, която няма да сключи брак през годината. Двамата са вече на различни вълни и няма шанс да се съберат отново, твърди магът.

 

Благо и Есмер също се сложат край на брака си, но не през 2016, а през 2017 година. Между тях обаче няма „химия“, а взаимна изгода единствено.

 

Родители отново

 

Виолета Марковска и Мария Игнатова може да станат майки отново през 2016 година. Вили и бизнесменът Ивайло Ангарски само след няколко месеца вероятно отново ще се похвалят с бебе. Щастлива се очертава 2016 година и за Мария и Рачков. Нещо повече - актрисата вероятно ще стане майка за втори път. А за раздяла двамата и дума няма да отворят.

 

Щастливи заедно

 

Златка и Миро ще останат заедно, но няма да се оженят. Сватбата не влиза в плановете на влюбените, които от няколко години са като семейство, а занапред ще продължат да живеят без брак.

 

Безбрачно семейно щастие очаква и Коко и Емилия. Двамата са изключително сплотени и се обичат, въпреки проблемите, които имат в личен план. Двойката също не мисли за брак, но семейството им ще остане изключително здраво през годината. Нещо повече - обединени, те са готови да се справят с всеки проблем и са най-враждебни на опитите да ги разделят.

 

Влюбени семейства

 

Мария и Гущеров са притеглящи се противоположности, които ще останат заедно, защото имат нужда един от друг. Според звездите и през 2016 година щастието им ще продължи.

 

Щастие през 2016 очаква още и Петко и Яна. Танцьорката и бизнесмена са кармично свързани и следващата година се очертава прекрасна за тях, пише \"България Днес\". Каквато беше и 2015.

 

Стела Йорданова

8 Коментара

Сиси

преди 8 години

Prez wsichkite tezi godini razdelqhte Niki i Alisiq ... A te sa si wse zaedni ... Zwezdite yjj mn lubow weshtaeha na Nikoleta i Waleri a gorkite i 3 godini ne iskaraha zaedno ...

Коментирай

...

преди 8 години

moje alisiq i niki da ne sa zaedno ,no 6te sa priqteli koeto e po wajno za6toto niki obojawa alisiq

Коментирай

pppp

преди 8 години

A зaщо нямa нищо Николетa тя нaли е нa всякa мaнджa мерудия!Ронaлдо ще я взимa ли или не?

Коментирай

123

преди 8 години

Не, щял да зима бабета-Асиета, щот била неземна убавица и от него щяла да има дете. Даже не едно, а три.

Коментирай

Хиндо

преди 8 години

Преди години, още докато водеше "Горещо", една гадателка предсказа на Венета Райкова, че до еди кой си месец от следващата година ще роди, ама все още не е.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Тя Николетa е бременнa вече с близнaци от Ронaлдо ти незнaеше ли?Aмa щом звездите ти говорят,че ще взимa Aлисия тaкa дa бъде.

Коментирай

тази познава когато е гладна

преди 8 години

НА БОБ ГЛЕДАМ, НА ПЪП ПОЗНАВАМ! .....ТЕЛ: 00 ДВЕ ТЪРКУЛА. A, някои лица живо се интересуват от други такива.... ха ха

Коментирай

roow

преди 8 години

А бабета асиета е бременна от дядо Касъм. С тризнаци. Ще ги тунтуркат заедно с унуците му.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.