Какъв СРАМ! Чичко Паричко на Дебора издирван за ИЗМАМИ? (СНИМКА)

8158
19 Май 2013, 18:21


Читателски сигнал

 

„Бившият приятел на Дебора мами истинските си авери, взима пари, не доставя стока и бяга. Жалка история на един вече възрастен чичко, който се прави на мъж пред Дебора в Италия и България с чужди пари, взети чрез измама. И любовните билбордове на Дебора не си ги плати.“

 

Това разкри пред HotArena.net наш читател, близък до Дебора.

 

По думите му гаджето на певицата, за когото наскоро ви разкрихме, е пълен измамник. Той е бивш собственик на магазин за паркети и покрай бизнеса му много хора изгорели, твърди източникът.

 

Чичко Паричкото на Дебора дори не си платил билборда, който преди по-малко от месец поръча, за да й се обясни в любов.

 

„Дебора, никога, ама никога, няма да спра да те обичам“, пишеше на огромна край пътя, с която възрастният мъж се опита да си върне любимата. Именно за този любовен билборд читателят ни твърди, че Чичко Паричкото е „забравил“ да плати.

 

Сега обаче друг билборд „краси“ улицата. На него пише: „Пламен Атанасов, бивш собственик на магазин за паркети – мами, взима парите и бяга. За подобни измами информирайте най-близкото полицейско управление…“. На билборда има снимка на бившия на Дебора.

 

Припомняме, че преди няколко месеца отново анонимен читател ни изпрати снимка на Дебора и гаджето й, като уточни, че е доста по-възрастен от нея. Вижте ТУК.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени