Кали готова да ЗАРЕЖЕ и Влади! Виж ЕКСКЛУЗИВНИ подробности след третото раждане! (СНИМКИ)

7279
09 Април 2014, 14:02


Редакторска плесница

 

Няколко месеца след раждането на третия си син, Кали не е станала нито по-улегнала, нито по-примирима, научи HotArena.net.

 

Изпълнителката на „4-4-2“ е категорична, че е готова да зареже и Влади, ако я разочарова и усети, че двамата не са един за друг.

 

„Наскоро му казах, че хорското мнение няма да ме спре. Ако не му харесва как живеем и има съмнения, аз няма да се поколебая да се разделим“, категорична е Кали.

 

Изказването й е по повод грижите за децата. Тя споделя, че Влади много се дразни, когато двамата й синове вдигат шум и се карат с майка си, защото се притеснява да не събудят бебето. Певицата му обяснила, че докато той два месеца не си е бил вкъщи, тримата пак са си крещели по същия начин, но бебето си спяло спокойно.

 

„Дано се справи със ситуацията, защото го предупредих, че ако не се чувствам добре, няма да остана с него”, обещава Кали пред Story.

 

Но бърза да добави, че има положително усещане за нещата между тях. С Влади са пълни противоположности, а според певицата те най-силно се привличат.

 

Тримата от запаса

 

Тримата сина на Кали – Георги, Марк и Алекс, са от различни бащи, и съответно – наследили различни гени. Най-услужлив е първородният й син. Той й помага във всичко, включително в чистенето на къщата. 14-годишният Жорко признава, че е ял доста шамари от майка си, докато не започнала да чете повече детска психология и да промени стратегията.

 

„Щастлива ще е съпругата му един ден, защото съм го възпитала и научила най-вече как да се отнася с жените. И за секса всичко подробно съм му обяснила“, хвали се Кали. Георги пък веднага приглася, че една жена ще е щастлива, ако мъжът се представя по-дълго в леглото.

 

Малкият Марк, син на Антон Краус, е по-себичен и пресметлив. Макар само на 5 годинки, той винаги търси изгодата и не прави нищо, ако знае, че няма да има облага от него.

 

„Винаги съм искала три деца и винаги съм гонила мечтите си. За съжаление, досега все съм попадала на мъже, които не следват своите. Дано този път имам късмет“, заключва Кали.

 

Снимки: Story

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
DANIELA
преди 4 години
0
Незнам само за какво ги раждат тези деца хиляда деца от хиляда различни мъже.Кали.... тя която се правеше в разни предавания на чиста и скромна и непорочна :) голяма актриса бих казала само.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 4 години
0
KALI E BOKLUK I SLAVIJA JA NAPRAVI TAKAVA
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мале мале
преди 4 години
0
Циганката си остава циганка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HHH
преди 4 години
-2
Като гледам какво казва тоя "Жорко" и как тя му е обяснила всичко за секса,няма да се учудя ако й пръсне джуланката рано или късно,много й се ебе на Кали.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
grrr
преди 4 години
-3
absoliutna parcalesa
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени