Кали хвърли годежния пръстен от Влади (Туроператорът стои в Банско, певицата се справя сама)

3852
28 Януари 2015, 14:03


Фолк певицата Кали и приятелят й Влади имат луда връзка. Тя неколкократно е захвърляла годежния пръстен, който той й е подарил, когато се карат. Дори веднъж той й се скарал, че не пази колата, която той й е дал и тя го замерила с накита, узна HotArena!

 

Но въпреки кавгите, те продължават да се обичат. Всичко си идвало на мястото, включителни и украшението – на пръста й, когато се сдобрявали. Изпълнителката твърди, че сватба няма да има, защото Влади изпуснал подходящия момент да й предложи.

 

Тя мечтаела за сватба на плажа, с 30-40 гости, те да са в бяло, а тя в червено. Влади обаче твърди, че всяко нейно решение е предпоследно и е въпрос на време да размисли и да реши да се оженят.

 

В момента той е в Банско заради работата си като туроператор, а Кали е сама с децата.

 

Двамата се запознават на морето, съдбата непрекъснато ги кара да се засичат случайно. Факт е обаче, че стават гаджета чак след година. През останалото време са били приятели – той ходил на нейни участия, а тя водила децата си в Банско, да карат ски при него.

 

Кали разказва, че през времето, когато нямали нищо интимно, я обвинявали, че е водила паралелна връзка, което изобщо не било така. „Информацията беше дадена на Тони (Антон Краус) от хора, които са имали за цел да ни разделят“, разказва фолк фурията пред сп. “Story”.

 

Когато са съобщили, че имат връзка, близките им не реагирали много положително. Особено тези на Влади, които изобщо не го виждали как ще се справя с чужди деца, при положение, че досега е живял като ерген и в спокойствие.

 

Самият той признава, че му е трудно, тъй като се налага да се съобразява за много неща с децата, но се разбират и вече свиква. Общува с бащата на Георги, но с Антон Краус – не, тъй като още в самото начало отношенията им тръгнали на нож.

 

Ако имат възможност да променят нещо и двамата са категорични, че това е да сменят пола на бебето и то да е момиче.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Il
преди 3 години
0
Какво ни занимавате с проста треторазрядна певица и наркоман???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени