Кали остана без участия, ще печели като психолог

2519
23 Март 2017, 14:04


Фолкдивата Кали се е превърнала в душеприказчик на колежките си от бранша. Дипломираната психоложка на живо прилагала знанията, получени в университета и певиците й се доверявали като на терапевт от висока класа, научи HotArena.

Кали с удоволствие влизала в ролята на психоаналитик и щедро раздавала съвети на приятелките си. Повечето фолкаджийки обаче я нападали след драми в личния си живот и държали повече да ги изслуша, отколкото да ползват професионалните й съвети. Кали не отказвала да помогне на нито една от тях и опитвала да ги накара да променят отношението към себе си. Трябва да обичаш първо себе си, за да получиш обич и уважение от мъжете. Това бил най-често поднасяната мъдрост от терапевтката с буен темперамент.

Самата Кали управлява добре личния си живот, защото поддържа приятелски отношения с тримата мъже, с всеки от които има по едно дете. Най-големият й син – Георги, вече е на 17, Марк, който е отроче на Антон Краус, е на 8, а най-малкият – Александър, е на 3 годинки.

Певицата успява да се справи с грижите за малките мъже, макар че това е за сметка на музикалната й кариера. Напоследък обаче с повече удоволствие влиза в ролята на терапевт и дори замисляла дали да не отвори свой кабинет за психологическа консултация, пише "Уикенд".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени