Кали откровено за Алисия: Интересна е само с личния си живот! На външен вид тя си знае на кого прилича

https://hotarena.net/pod-pricel/kali-otkroveno-za-alisiia-interesna-e-samo-s-lichniia-si-jivot-na-vanshen-vid-tia-si-znae-na-kogo-prilicha HotArena.net
Кали откровено за Алисия: Интересна е само с личния си живот! На външен вид тя си знае на кого прилича

Редакторска плесница

 

Фолк певицата Кали даде откровеното си мнение за Алисия, както и за други свои колеги от бранша, видя HotArena.

 

Изпълнителката на „4-4-2“ никога не е мерила приказките си и винаги е била директна в оценките си спрямо другите. И този път не спести критики.

 

На кого прилича Алисия?

 

„За Алисия мога да кажа, че изглежда добре, но тя си знае на кого прилича. Факт е, че от доста дълго време се пише повече за личния й живот, отколкото за продукцията й“, посече я Кали.

 

За всички стана ясно какво намеква изпълнителката. Алисия отдавна е критикувана, че копира визията на Николета Лозанова. Прическата, стила, маниерите, грима – всичко, което Алисия може да промени по себе си, го прави по модела на НиЛо.

 

Нещо повече – неотдавна известен стилист разкри, че фолк дивата е ходила при него със снимка на Николета и молба да я направи като нея.

 

Явно и Кали вижда тези прилики.

 

Толерират ли я?

 

Тя коментира и скандала в Ара между Алисия и колежките й Джина Стоева и Ивена. Самата Кали преди време беше в тази компания и има наблюдения за случващото се.

 

„Да, имаше го този момент. Усещах, че някои изпълнители са толерирани повече. Имат предпочитания към някого и залагат на него. Това е нечестно, защото всеки се бори и инвестира и трябва да има равен шанс“, смята Кали в интервю за в. „Галерия“.

 

Тя обаче е на принципа, че човек не бива да хапе ръката, която го храни и затова никога не би си позволила да говори срещу продуцентите си. Затова и не одобрява скандала, който вдигна колежката й Камелия при напускането си на Пайнер.

 

Стела Йорданова

64 Коментара

123

преди 8 години

Kaли oбaчe e 40 и e poдилa тpи дeцa, a изглeждa мнoгo пo-дoбpe oт Aлиcия, ĸoятo e eдвa нa 32. И e дeйcтвитeлнo oбpaзoвaнa и мнoгo интeлигeнтнa, a нe ĸaтo paзни дpyги yчили нeдoyчили.

Коментирай

macorani

преди 8 години

Всичко, което е казала е вярно. Една от малкото умни жени в този бранш.Не виждам що за човек би отрекъл очевидното.

Коментирай

Dodo

преди 8 години

Ах скьпа ми Кали,Алисия си има и творчество и тва го показват не само фенове те и а и неините хитове.Още на времето ,когато се появи,Алисия си беше хубава а Николета приличаше на трол.Престани да се правиш на експерт и десет вишета да имаш тая си е ще си останеш същата злобна простакеса.

Коментирай

haha

преди 8 години

Али ходила със снимка на клозета при известен стилист!!!!!!! -все едно това чучело николета може да се забрави - с вашите изключителни писания, нон стоп няма как да забравим коя е клозета лизанова .....

Коментирай

haha

преди 8 години

ама ти чу ли я да го казва или щом хот арена го пишат ,значи е вярно ....

Коментирай

jenn

преди 8 години

Някой знае ли къде го е казала?

Коментирай

jjjjjjjjjjj

преди 8 години

kali mila ti sus kukvo si izvestna osven sus 3 deca od 3 razlicni maje??

Коментирай

q

преди 8 години

Кали има хит 4 4 2, за какъвто Ася може само да си мечтае.

Коментирай

duda

преди 8 години

Ако Ася е била хубава защо си е направила толкова операции и продължава с туннига?

Коментирай

bon

преди 8 години

Oshte edna ugasvashta zvezda reshila da si pravi piar s imeto na Alisia......e niama I da e poslednata.A za tova na koi prilicha.....ami na sebe si ..Alisia vinagi se e otkroiavala ot drugite I imá sobstven stil....Dokazatelstvo e prima modna ikona.

Коментирай

do duda

преди 8 години

А Николета защо има толкава много операции и корекции и т.н., и защо продължава с тунинга, а.....?

Коментирай

do q

преди 8 години

Ха ха......този хит беше през далечната 1994г, нали се сещаш коя година сме сега! За толкова време на сцената има само 1 хит, направо се е преработила! А що за дребнава и двулична душица е видяхме във "Вип Брадър"!

Коментирай

кали

преди 8 години

Ася на малкия пръст на Кали не може да стъпи.Жената е родила 3 деца и изглежда в пъти по-запазена,свежа и млада от Ася.Колкото до 4,4,2 тази песен остана във времето,нещо с което Ася не може да се похвали.Песни еднодневки.

Коментирай

q

преди 8 години

Ася няма и един мега хит. Това е истината.

Коментирай

офффффффффффффффффффффффф!

преди 8 години

Оффффф, още една стара кака залязваща търси слава на гърба на Алисия. И за какво намеква изпълнителката на мен пък хич не ми става ясно, защо ли????Ами защото бившата Божинова не е пример за подражание, особено пък за красота. Толкова е повехнала от операции и корекции че изобщо не прилича на себе си тази жена. Да не говорим че на живо, без да играе фотошопа Николета Лозанова е много далече от това което изглежда на снимките, даже е неузнаваема. Голяма глава вече почти плешива отпред, огромно чело, несъразмерно тяло, слабо но с едър кокал, скули които всеки момент ще се разпаднат, виснали до джуките и и...ами да, вежди говежди заемащи почти цялата горна част на физиономията и.....е, на това ако му се казва красота, здраве му кажи хахаха.Алисия е класи над измисления герой Лозанова, а Кали не разбирам защо се вкарва в тези филми а не си гледа песните, които аз пък лично не знам хахаха, само една знам, че е нейна и тя е доста стара 4-4-2.

Коментирай

хахха

преди 8 години

Една песен има Кали за 20год. И три деца от различни мъже! Така че, не виждам какво се бърка в живота на Алисия? А пък грам прилика няма между Николета и Алисия и двете са коренно различни.

Коментирай

хахахахаха

преди 8 години

ха-ха-ха-ха-ха-ха кой е този известен стилист, при когото Алисия е отишла със снимка на Николета? Не си спомням такъв да е заставал с името си твърдейки това. Това и дете в първи клас не би го направил, а камо ли възпитан и класен човек като Алисия. Как за толкова години не се убедихте в това, че е класи над повечето? Някои си продават и душата да се бутнат в някой ред във вестниците, а Алисия го постига, дори бягайки от скандалите. Алисия е известна с личния си живот - факт. Но дискотеките винаги са и пълни, клиповете уникално чакани и с огромна гледаемост - факт. Това не се постига не с пробутване. Кали и тя клони към Джина Стоева по интерес. Николета..... как не и свършиха парите да си плаща за статии не знам. Хем си знае насрания гъз как винаги след като Алисия се върже на кок, промени цвят и още куп други неща го прави същото. Има хиляди примери за това, вие явно пасете трева.

Коментирай

права си

преди 8 години

Алисия не може да и стъпи на малкия пръст защото тотално е над нея. Кали може да гледа милионните гледания на песните на Алисия само в ютуб. За това как изглежда, дали по-добре или зле, това си е ген. Алисия, ако се съблече по бански пред баба Кали с висналия гъз, друга песен ще запееш. За класа, поведение, маниери няма да говоря даже. Видяхме Кали в Биг Брадър. Тотален ужас. Да не говорим, че хората по дискотеките избухват на песни като "Палиш, палиш", "Карамел", "Сини нощи". Стига сте завиждали.

Коментирай

3434

преди 8 години

Не знам жена,която има три деца от трима различни мъже дали има право да изказва мнение за морала и поведението на други хора.От къде изпълзяха пък толкова "талантливи" певици,те с хиляди хитове,ама пък недооценени.Мъка,мъка-колко мъка има по света.

Коментирай

пак фантастики

преди 8 години

Извинете, та кои са тия всички на които им става ясно за какво намеквала въпросната Кали???????? И кой е искал изобщо мнението на тази жена?????Кой е този стилист за когото говорите?????И кога, и на кого го е казал???????И какво е това "Галерия"..списание, вестник?????? Защо никоя друга уважавана медия не е казала нищо лошо за Алисия, а само някакви псевдо такива и на никой неизвестни сайтчета и вестничета или списанийца такива, не знам изобщо какво е това Галерия, може ли да поясните ???????????????И не мислите ли че вече станвате повече от смешни, лижете и мажете само и само да има статии в които да се чува името на една жена, която с клизма си проси слава и това е Лозанова. Абе жена защо трябва винаги и Алисия да е намесена за да ти се чуе името, сама не можеш ли????

Коментирай

sof

преди 8 години

Оказа се, че хитовата певица редовно вкарва в действие шамарената фабрика. Най-често шамарите отнасят синът й Георги. Tova e Kali,ujasna,zlobna,ustata i adski nemoralna jena.Zabravi tq minaloto si...mnooogo barzo go zabravi.I tq shte sadi horata,oooof maiko mila...

Коментирай

ale

преди 8 години

Е тя и Алисия щеше да има деца от различни мъже, но е толкова зле, че мъжете не искат, дори да я забременят и бягат навреме, щото после ще плащат, а Кали сама си гледа и издържа децата. Тя и Ася лети от цвят на цвят, само дето до родилното не се стига...вечната кандидат булка футболна съпруга.

Коментирай

ихааа

преди 8 години

Пак сте се хванали за една реплика и сте си направили цяла история.Кой какво разбрал или само вие си ги разбирате нещата така и шефката ви.Поне вече е сменено името от Грозева на Йорданова,тя другата сигурно са я прибрали за лечение.

Коментирай

3434

преди 8 години

Ale, ти да не си семейния терапевт и консултант на Алисия та знаеш къде,кога и по колко пъти прескача от мъж на мъж,от родилно в родилно.Ха,ха.Ама дори и така да е,явно е умна жена и не си позволява да ражда безброй деца. А пък за това как Кали си гледала сама децата,направо ме разплака-като имам предвид,че едното дете е внук на фамилия Краус,една от най.богатите в България.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

6TO BE....TAZ KALI PAK NA KOGO PRILI4A....I POLEKA...DA NE KOPIRA ALISIA SWIRKOLETA....PYKNAXA SE ZLOBARKITE.....IMA SI SOBSTWENNA WIZIA...ALISIA....A NIKOLETA E TRYDNO DA IA KOPIRA NIAKOI....TOZ TRAWESTIT...S SWITI DGYKI KAT KOKO6I GAZ....TRYDNO SE KOPIRA

Коментирай

bobo

преди 8 години

6to taka....alisia ne stiga do swatba kazwa6 ale...li si koi si.....da ne bi kali s tolkowa deca i mage....da e stignala.....za6toto alisia ima i akal i wazpitanie...i ne ragda ot wsi4ki.....

Коментирай

taq Kalinka

преди 8 години

Taq Kalinka k'voto i da kaje vse taq.Tolkova e protivna milata,4e nqma pove4e na kade...

Коментирай

офф

преди 8 години

Ей,..Поне да бяха променили малко словореда, че е 1:1..това прословуто "изказване", дето първо го плещеше Джина, после го лепнаха на Ивена, сега пък тази мутро–селянка с просташките песни го "запяла"! Едно изречение го приписаха на три застяващи певачки и изфабрикуваха няколко статии за да се разшуми и около тях! Пък това с "равният шанс" е просто смешно, и то го говорят хора, които твърдят, че се занимават с изкуство и творчество..хахаха! Няма такова филми в тези среди, винаги някой е по–добър, по–талантлив..по–по..по.. То затова и университетите дават стипендия на отличниците, не дават на всички, нали ?! Няма равни – никога и никъде, в никоя сфера, и в това няма лошо.. Трябва интелект,талант, упоритост, труд, нюх, късмет...и т.н...А в "Галерия" работеше Патрашкова..мдаа..И как се спукват да омаловажават успехите на Алисия, ейй, не могат да преживеят, че тя е машина за хитове и това си е !

Коментирай

до аle

преди 8 години

Много си глупаво момиче. Щом това за теб е най-важно да се ожениш. Ася си има дете,кариера и всичко й е ок,това че другите гъски се чудят как да привлечат внимание си е друго. Не си спомням някъде Алисия да е публикувла нещо за да уронва престижа на някой,а за нея всеки ден някой пише. Николина, като се омъжи какво да не е супер съпруга??? Пак си я ебат за пари. Кали се чуди вече на кой да роди дете ,та покрай него да й издържат и др.деца. Кали, като е в Пайнер,какво я боли за Алисия,да гледа себе си и дасе мери с Преслава,Галена и др. Все Ася ви виновна.

Коментирай

da

преди 8 години

4 4 2беше точно преди 20години,смятай. От тогава нещо за Кали да знаеш? Освен че роди три деца от различни мъже Така че да гледа себе си и после да коментира,дригите.

Коментирай

але але

преди 8 години

Абе Ale за теб ако мечтите ти се разпростират до това да се ожениш значи си много зле. Какъв е зора да се жени? Има си дете,кариера,всичко... Николина,като се ожени да не би да стана светица или вярна на съпруга си? Пишеш колкото да не заспиш. А пък не ми се вярва Кали да се замесва в такива интриги,все пак е майка с три неуспешни брака така че,едва ли се е огледала в Алисия.

Коментирай

123

преди 8 години

Ех за тази безработна Дойчева рода почивен ден няма. То във Вакарел вярно много работа не се намира, ами да излязат да прекопат малко градината, я да нахранят прасетата, я да изринат на кравите....Нещо полезно в тоя живот да вземат да свършат вместо да слугинстват за дребни стотинки на кака си Аска.

Коментирай

ale

преди 8 години

Не на мен на вашата любимка мечтата е да се омъжи за богат футболист. :))) Аз имам по-стойностни мечти.

Коментирай

steisi

преди 8 години

Има ли въпрос, по който, Кали да няма мнение???

Коментирай

е, пак долната Стелка

преди 8 години

Стела Йорданова,. всеобща тайна е , че имаш слабост към Николета, но не слагай думи в устата на Кали. Нищо такова, няма и в умисъл Кали. Колкото да сте жълт клюкарник, прави го професионално, както някой твои колеги в други страници. Ти се самоизяждаш от злоба и драскаш като в несвяст. А, се имаш , за журналист.По нищо не личи. Кали нищо лошо не казва за Алисия, напротив. А колкото, до колегиалната злоба и завист, тя при повечето от тях и по-точно при тези, които не блестят с умствена капацитет е осезаема . Защото няма как да каже, че Алисия напоследък не била продуктивна, защото е точно обратното. Хит, след хит и участие през ден. нека и завиждат има за какво!

Коментирай

до ...123

преди 8 години

Ти от кое село си бе , бабо? Визираш своя живот ли? И както виждам, само сапунки гледаш. Излез от Матрицата!

Коментирай

лижегъзцииииии

преди 8 години

Аз не мога да разбера , защо казвате, че Алисия копирала Николета, като това изобщо не е вярно. Алисия е била със всякакви прически и цветове от началото на кариерата си. И прическата с кокак точно Алисия след като и извезе клипа и песента Николета се пусна с Бареков със същата прическа. Тогава се вживяваше , като жената на депутата и кандидат премиерша. Изглежда ,че всички жени на които оприличавате една и друга по света все от Николета копират. От започва и свършва света. Смешници! Няма по- голяма КОПИ и позьорка от Николета. Тя не изкопира и моста на плажа от Миранда Кер, както и Ирина Шейх, както и до днес не споменахте дори, че е изхвърлена от БТВ. Само вие мълчите, защо ли? Тук Николета е светицата, богинята и най-добрата майка на света. САМО СПОРЕД ВАС И САМО В ТОЗИ САЙТ. Ако, аз бях на нейното място и бях прочета милиона негативни коментари в профила си след тъпото и арогантно обяснение за ерОдиран, сигурно щях да се самоубия. Пердето, си е перде!

Коментирай

к*рви , коя от коя по-злобни

преди 8 години

Тази мутреса и проститутка кали не се е изразила точно , както вие го предавате . Това са си ваши вечени измишльотини. А, тя да погледне нейната кариера, да не говори за хора, които далеч са дръпнали напред , а тя гледа след тях , като пребозало теле. Тъпата и злобна Кали. Защо не осмисли собствения си живот и тогава да прави квалификации. Крайно време и е да се поУмъжи, скоро не се е омъжвала.

Коментирай

до >123

преди 8 години

Да си тъпо, колко да си тъпо! Колко пъти написа тук този коментар, и колко пъти ти се обясни, че сем. Дойчеви нямат нищо общо с Вакарел. Там са родени, но живеят от много години в София, където всичките деца са учили и работят и до ден днешен живеят нейното семейство в София. Коя майка не си помага на децата или на внуците, че чак този тъпунгер тук гом нарича СЛУГИНСТВАНЕ . Ами, толкова ти е капацитета. На едно животно, ако веднъж му се каже втори път не отива на същото място. Но ти като изтъркана плоча едно и също. Е, това си заболяване и си има име. Потърси се! На Дойчеви им е през отзад чак, за твоите простотии тук. И за сведение са много сплотено, задружно и работливо семейство, каквото явно твоето, явно не е.

Коментирай

хахахаа стойностната "Але "тук ,скрий се!

преди 8 години

Добре, че ти прошепна точно на теб, каква и е мечтата и за какъв иска да се омъжи. А, твоята е ясна. По-стойностна от тази да седиш денонощно в този сайт и да хейтваш -здраве му кажи! Дано с тези стойностни мечти си останеш!

Коментирай

до "але але"

преди 8 години

Не знаех, че Николина се е оженила, но сега вече разбрах ... хахахахахах неграмотница и тъпа при това!

Коментирай

до -але але

преди 8 години

Не знаех, но сега разбрах, че Николина се е била ОЖЕНИЛА. Е, няма такава тъпотия просто! Иначе на всеки знаеш реда. Хем тъпо, хем нахално!

Коментирай

до -але але

преди 8 години

Хей ,Айнщайн, от теб разбрах, че Николина се била ОЖЕНИЛА! Аз с простия си акъл знам, че се омъжват. Хем тъпо, хем просто, ама и нахално. Но, и на всеки реда знае ха ха ха ааа....Казах, излез от Матрицата!

Коментирай

хахаха

преди 8 години

От кога да стоиш тук денонощно се нарича стойностна мечта. Те, хората със стойностните мечти няма да ги намериш тук

Коментирай

do -ale ale

преди 8 години

Хей ,Айнщайн, от теб разбрах, че Николина се била ОЖЕНИЛА! Аз с простия си акъл знам, че жените се омъжват. Хем тъпо, хем просто, ама и нахално. Но, и на всеки реда знае ха ха ха ааа....Казах, излез от Матрицата!

Коментирай

до > але але

преди 8 години

Ало, Айнщайн със стойностните мечти! От кога да седиш денонощно в този сайт и да знаеш реда на всеки е стойностно? Или според теб? Както и това, че освен, че си тъпа, си и невежа. От теб разбрах, че Николина се била ОЖЕНИЛА. Аз мислех, че се е омъжила! И както вече казах излез от Матрицата! Твоето граничи и не само с едно заболяване и то си има име....

Коментирай

да ама не

преди 8 години

Патрашкова политическата проститутка до вчера плюеше Златките и Николета, днес първи дружки и КОЛЕЖКИ най-важното. Е, за какви стойности и професионализъм, още по-малко журналисти говорим. като каже, някой , че била добра журналистка и всичките , като овце -много е добра. Дренки и глогинки ,е добра! Боклук пълен и никаквица! Някои и създадоха това име споменах го в началото ... политическа проститутка! Това е Патрашкова! Никаквица!

Коментирай

да ама не

преди 8 години

Патрашкова политическата проститутка до вчера плюеше Златките и Николета, днес първи дружки и КОЛЕЖКИ- най-важното. Е, за какви стойности и професионализъм, още по-малко журналисти говорим. Като каже, някой , че била добра журналистка и всичките , като овце -много е добра. Дренки и глогинки ,е добра! Боклук пълен и никаквица! Някои и създадоха това име, когато имаха интерес от нея, споменах го в началото ... политическа проститутка! Това е Патрашкова! Никаквица!

Коментирай

проститутки да искаш дал Господ

преди 8 години

Патрашкова политическата проститутка до вчера плюеше Златките и Николета, днес първи дружки и КОЛЕЖКИ най-важното. Е, за какви стойности и професионализъм, още по-малко журналисти говорим. като каже, някой , че била добра журналистка и всичките , като овце -много е добра. Дренки и глогинки ,е добра! Боклук пълен и никаквица! Някои и създадоха това име споменах го в началото ... политическа проститутка! Това е Патрашкова! Никаквица!

Коментирай

to dolniq komentar

преди 8 години

kato da si slojish silikon...

Коментирай

kris

преди 8 години

незнам кои кого копира ,ама никиту е тази дето иска да има ,като алисия ----неиния мъж, неиния фризиор, стилист, гримиор,и вси4ко свързано с живота и да даже и певица тя е обсебена от АЛИСИЯ ,А ЗА КАЛИ НЕМОГА ДА КАЖА НИЩО нито и знам твор4еството и не ми харесва като 4овек не оби4ам клюкари

Коментирай

Валя Младенова

преди 8 години

Намерил се кой да коментира Алиси-Кали. А бе кали, огледай първо себе си, с какво си по-добра от Алисия.Напротив Алисия те превъзхожда многократно.И по-хубава, и по- млада и по отговорна. Не е като тебе с три деца от трима различни бащи. видяхме те и в "Брадъра"-лицемерна, арогантна лицемерна скандалджийка.би трябвало да не смееш да си повдигнеш главата, а не да коментираш тази или онази твоя колежка.Така постъпват интелигентните хора. Май престоя ти сред интелигентните студенти от СУ не те е научил на нищо.

Коментирай

Соня

преди 8 години

Патрашкова е изключително интелигентна и "корава" журналистка. Смело отстоява своята позиция. Не се страхува от бомби и заплахи.Това го уважавам безрезервно. Но до тук. Какво стана с Явор Дачков? Апропо, купувам и чета в-к "Галерия" от първия му брой, като разбира се, "жълтините" ми идват малко в повече, но вестникът много ми допада с всичките му рубрики и пишещи журналисти и на първо място Явор Дачков.Та на си дойда на думата, защо Я.Дачков от зам. гл. редактор стана "наблюдател". Или "изтъках си платното, ритнах ви кросното".Още повече Патрашкова сама призна по време с историята с флашките, с атентата срещу редакцията, че ако не е бил до нея Явор Дачков, тя не би се справила.

Коментирай

haahahah

преди 8 години

А Николетка в Караджово освен,че всеки я е ебал,ама се е грижила и за прасета,тичала е след овцете и е доила крави. Тя за това сега драпа да я ебат по-богати,че не й се връща в кочината. не е лесно .....

Коментирай

hehee

преди 8 години

Дума ли казА или гъза си облизА

Коментирай

Е, стига бе!

преди 8 години

Можем, много да поспорим, колко добра журналистка е, но не тук е мястото. Ако , това да имаш маалко дар слово, да развиваш локуми и да угодничиш на този и онзи на деня, да си прочела някоя друга книга не те прави "изключително интелигентна". Корава ??? ха ха ... Всеки има различна представа за това! Интелигентните хора, не слизат под нивото си! И не само това..... мнооого може да се говори по въпроса... даже ми е смешна, да не употребя друга дума! Но, както вече казах...

Коментирай

коя е Кали?

преди 8 години

Тъпата , простовата, ограничена и елементарна Кали, това, че вчера си купи дипломата няма да я направи интелигентна. Интелигентността се развива, но тя е заложена. При нея липсва в огромни количества. А, какви човешки качества притежава, няма да ги изброявам. ТЯ ги показа през цяла България, Жалко, че някои хора наричат това откровеност и директен. Да си директен в този смисъл на думата е необходим интелект... за жалост пак опираме на камък. Пълна простотия и арогантност и още моооог неща! Това е Кали! И да спре да ражда от всеки срещнат, защото България няма нужда от такива ...., ако е само до численост на населението -ДА! То, цигани много!

Коментирай

....

преди 8 години

А Кали с какво е интересна??

Коментирай

gran

преди 8 години

тая пък кали тя ще казва ,4е на алисия ли4ния живот е на показ пред кариерата ,4е аз за кали знам само за ли4ния и живот ,а песни4ките не съм и 4увала а алисия прави хит след хит,a fizionomiqta pyk na ni6to nemqza

Коментирай

Lora

преди 8 години

S 3 neshta- kato "6-tata v sveta" Jeni Kalkandjieva, e izvestna samo s edin hit ot predi 100000 godini- "4-4-2" i ot tam do nashi dni razvitie nqma! NIkakvo! Vtoro s tova, che e zlobna isterichka, naduvka, licemerka i maznicaa, kato onq krokodil maika i ! Treto s mnogibroinata si chelqd ot neznaino koi muje ... Bila e interesna nqkoga kato e obslujvala mutrite, a sega v grupata s Pepa Seksa, Djina Stoeva, Ivena i oshte otbrani kurvi...

Коментирай

Ева

преди 8 години

Стела+Грозева= на гнусни мастии

Коментирай

Уморихте ме от смях

преди 8 години

"копира визията на Николета Лозанова" - ха--хаааахааа-хааааа . Никъде другаде, освен в тоя сайт, няма такова гъзоблизане на Николета и такива злобни съчинения и измислици за Алисия. Когато Алисия стана известна с песните си и беше заедно с Валери, НиЛото правеше св****рки в тоалетните и никой не беше чувал за нея. Айде спрете се вече с простотиите! Това вашето на нищо не прилича!

Коментирай

gaga

преди 8 години

Takiva kato neya vinagi opluvat i namirat kusuri.S kakvoto i da se zahvane trae dva dni.Prosto za nishto ne stava

Коментирай

ah-h-h

преди 8 години

Koi obrashta vnimanie na tazi nedoklatena nikakvica?E,stiga s komentarite za tozi ili onzi-da vzeme da se pogledne otstrani,che na vsichki e dosadila otdavna! I koja e tja da razdava ocenki..?!Palna prostachka...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.