Кали показа остър език: Галена тръгна нагоре от един долнопробен клип, но проби! Рени е ниско ниво (+ Виж какво още каза)

https://hotarena.net/laifstail/kali-pokaza-ostar-ezik-galena-tragna-nagore-ot-edin-dolnoproben-klip-no-probi-reni-e-nisko-nivo HotArena.net
Кали показа остър език: Галена тръгна нагоре от един долнопробен клип, но проби! Рени е ниско ниво (+ Виж какво още каза)

Острият език на фолк певицата Кали и този път не пропусна да пореже орезилила се нейна колежка.

 

На пангара сега се оказа Рени, която доста се изложи във ВИП Брадър, видя HotArena.

„Възмутена съм от Рени! Много лошо се пада от върха. На нея й е дискомфортно да падне, тя се е търкаляла много надолу“, изригна Кали.

 

Тя смята участието на колежката й в риалити формата за недобър ход. Макар че с ВИП Брадър Рени се е надявала да се върне на сцената, посредственото й представяне в предаването й изигра лоша шега.

 

„Шоуто не може да те изстреля нагоре, освен ако не направиш скандал. Навремето една моя колежка Галена, която изключително уважавам, знаете от какъв трамплин отскочи (скандалния домашен клип в нета – б.р.). Това е момиче, което създаде стил, класа и удоволствие да се слуша поп фолк. Има над 40 продадени песни“, хвали я Кали.

 

Рени, от своя страна, не направи нищо скандално във ВИП Брадър и затова няма полезен ход. В същото време нейната колежка Емануела хитро си изигра картите и шоуто ще бъде трамплин за нея, анализира Кали.

 

Тя обаче не може да приеме липсата на елементарни познания на двете си колежки по история. „Как може да не знаеш какво празнуваме на 22 октомври. Или да не можеш да обясниш кой е Кольо Фичето“, възмутена е Кали в интервю за България Днес.

14 Коментара

Някой

преди 7 години

Като гледам даже и автора не знае какво празнуваме на 22 "ОКТОМВРИ", щом бърка и месеца...

Коментирай

f

преди 7 години

Много странно дали наистина има хора, които слушат 10 години музиката на някого, защото преди много години на въпросния човек му е изтекло някакво секс-клипче в нета. Наистина би било учудващо! Какво общо има музиката на някого, с това че преди 10 години имал някакъв тип сексуални отношения с някого? Много ни е елементарно нивото на държавата, ако има хора, които се интересуват от това, че и не ги е срам да го признаят и вече толкова години все за това си дрънкат и говорят. Аз харесвам Галена, защото определено има за какво да бъде харесвана. Няма да се насилвам да слушам нечия музика 10 години, ако нямаше нищо интересно в нея и в проектите й, само защото, видиш ли, била правила секс. Много ме интересува! Дори и да има такива хора, надявам се, че те не са много, защото просто ми е трудно да повярвам, че може да има толкова много малоумни хора, въпреки че съдейки по коментари из ютюб и сайтовете, изглежда, че все пак има достатъчно. Тъпа и ограничена нация сме явно. Затова сме, където сме.

Коментирай

Браво!

преди 7 години

Браво за коментара! най-накрая един разумен човек, който да отбележи факта, че скандалния имидж някога си никога не би могъл да бъде ключ към успех - веднага давам нагледен пример - Сашка Васева години наред (когато се появява в публичното пространство, разбира се) е супер небивало скандална в най- гнусния смисъл на думата "скандал", но освен да става за посмешище, друго не виждам да се е случило с нея! Хайде, стига, наивно е да си мислим, че някакъв скандал дава пътя на тези хора! По-скоро Галена е личност, която има гъвкаво мислене, пробивна е, продуктивна е, стилна и амбициозна е ... ето тези й качества по-скоро са я изстреляли на мястото, което е в момента! Още веднъж, браво за разумния коментар, споделям напълно споделеното по-горе!

Коментирай

Аз

преди 7 години

22 септември, моля!

Коментирай

Рени - Нобела и ГинексТа

преди 7 години

Ама тия от жълтите сайтове и те са в час с историята 22 ОКТОМВРИ :) :) :) :) Да се смееш ли, да плачеш ли- "журналисти " се драскат. Ако на Рени- Нобела и ГинекСта ( тъпа чалгарка) , защото има и грамотни и образовани такива и Кали е една от тях й отива , вие къде сте и за какво се мислите? Тя и ""интелектуалката и Ентелигенцията"" Ирина Тенчева родена в София каза, че през златната епоха на цар Симеон столица е била Сердика-демек днешна София. Поне малко логика, която явно няма да беше употребила. Тъпа лелка със самочувствие без покритие и тя. Май много на сериозно се е взела и тя златотърсачката дърта.

Коментирай

Обективен наблюдател

преди 7 години

В България амбициозни и продуктивни хора много!Факт е , че след скандалното видео с Галена и се обърна внимание на "творчеството", а не веднага след като е излязла на сцена , защото има добри гласови данни.Не може човек , който се прави , че го е срам , че е затворен и не е толкова скандален по разни предавания да снима клипове чисто гола (След раздялата),да се върти на колело по боди и гол задник,да си облича дрехи , от които зърната и да изкачат и още мнооого примери.Тя и Цветелина Янева прави скъпи клипове , дори има по-добър глас от този на Галена , ама видиш ли няма чак толкова голям интерес към нея.УВАЖАВАМ певци и певици , които чисто си разчитат на гласа и се държат като такива , а не наблягат само на скъпото,дрехите и скандалите.Галена НЕ е една от тях,защото плагиатства,копира световно известни звезди , разчита на скандала и се разголва постоянно.ДА влага много пари в продукцията си,има хубави и смислени песни(рядкост),които обичам да слушам , но не мога да я уважа заради причините , които изброих.Ето за това този клип се споменава и ще продължава да се споменава , защото той я изстреля в интереса на хората , а не както други певици , които се прочуха с гласовите си качества.

Коментирай

Обективен наблюдател

преди 7 години

, които изброих.Ето за това този клип се споменава и ще продължава да се споменава , защото той я изстреля в интереса на хората , а не както други певици , които се прочуха с гласовите си качества.

Коментирай

Деница

преди 7 години

Обиновения наблюдател същност е едно злобно човече! Хората се прочуват с песни, драги , по-точно с хитове. От какво да се срамува Галена - че е по БОДИ в клип? Хахахах Че и прозират зърнаха в някои дрехи ли? Кажи ми 1 изпълнител на Запад, който да ходи със сутиен! Галена е секски, талантлива и много модерна мацка, която има страшен усет за стил и хитове, така че с това е интерсна на нас, пък ти ако още живееш в миналото - жалкият си тиЬ

Коментирай

До болния фен на Галена

преди 7 години

Има в интернет снимка от турне на Планета , където е облечена в сребриста рокля и зърното си е излязло на показ , преди хиляди души..Аман вече от вашите малоумни оправдания и сравнения със запада.Дай защото Ким се снима постоянно гола и всички да почнат да го правят!Абсолютна липса на класа и стил е това да следваш сляпо модата в други държави и да се мислиш за велик. Тук даже има снимка и статия за нея от миналата седмица ,където развява баджаци бременна.Тази жена няма срам дори когато е бременна , поне панталон или клин да беше сложила отдолу като ще си вее баджаците.Абсолютна пошлост. Не познавам друг такъв български изпълнител , на когото цяла България да му е виждала интимните части от-до.Снимките не мога да ги покаа по простата причина , че сайта не го позволява.Продължавайте да правите известни такива хора,които постоянно разчитат на скандала и после се чудете , защо младите са вече толкова зле и разголени.Еми като взимат пример от "фолк идола" си няма какво друго и да бъдат.

Коментирай

567

преди 7 години

Kali ti si dolna utrepka sashto kato kolejkata si Galka nishto i nqma na Reni mnogo si e ok jenata ne e parcal sashto kato Emanuelkata

Коментирай

Така е

преди 7 години

Само в бг курвите са модерни никъде другаде селски манталитет на Бай Ганьо.

Коментирай

до болния хейтър на Галена

преди 7 години

Ама не я уважавай! Кой те кара! ЕДва ли тя нещо ще загуби от това, че ТИ не я уважаш и едва ли ще й накравиш шапката. Спокойно! Тя дори и не подозира, че съществуваш, така или иначе. ;) И няма как подобен клип да я "изстреля сред интереса на хората", това са пълни глупости. Може би сред определена категория хора, но повечето не ни впечатлява толкова, че някой си бил правил секс и му изтекло клипче в нета, че след това вече да започнем, на база на това видео,да се интересуваме от работата на този човек. Някак си няма логика. А хората, които сте се заинтересували от нея заради това, сте едни загорели чикиджии, за съжаление, които ги интересува само да се ровят из личните неща на хората.

Коментирай

ох,аман

преди 7 години

Кали ми е изключително неприятна личност!Плюе и обижда безогледно!В не една своя публична изява е атакувала злобно други свои колежки,забравяйки,че да имаш класа и достойнство,значи да си премерен в поведението си пред другите.Не харесвам Рени,но Кали наистина прекалява!

Коментирай

Diana

преди 7 години

mi az ne vijdam ne6to lo6o da napravi Reni mi tja si e pevica i samo tova ika da pravi i go umee po dobre ot kali i to mnogo po dobre a tozi bokluk kALI DA I DUHA PRAHTA NIKOGA NIJAMA DA PEE KATO NEJA I NJAMA DA IMA 4ARA I SEXAPILA IIIIIIIIIIIIIIIIII KALI DA SE EBE V GAZA

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.