Кали прави ШОКИРАЩО признание във ВИП Брадър! Вижте какъв ужас е преживяла

3097
22 Септември 2014, 10:35


Кали ще направи шокиращо признание във ВИП Брадър, узна HotArena.net.

Изпълнителката на „4-4-2“ е преживява най-големия ужас за една жена, и то два пъти.

 

Галина Иванова е била изнасилвана два пъти в живота си.

 

Дипломираният философ и любимка на Георги Илиев станала жертва на сексуално насилие за първи път на невръстната възраст от 15 години, когато пеела в оркестъра на братя Такеви, шушукат запознати с бурната й биография. Кали упорито крие името на насилника, който откъснал забранения плод, но според нейни близки става въпрос за значително по-възрастен неин колега – музикант, който се възползвал от наивността й и солидни количества изпит алкохол по време на участие в провинцията, пише Всеки ден.

 

Вторият инцидент бил в средата на 90-те, когато Галина прави „свободен трансфер“ от ресторант „Чепишев“ в култовия „Мираж“ на основателя на ВИС Васил Илиев. „Бяха много размирни години. Пеех в подобни заведения, когато бяха най-големите престрелки между мутрите на Илиеви и на Карамански. Даже са ми опирали пистолет в главата, докато пеех“, споделя певицата.

 

През 1998-а Кали има участие в БИАД, когато в ресторанта пристига митичния мафиот Георги Илиев с шумна компания. Четирима от гавазите на Главния я притискат в гримьорната, докато се освежава между две парчета, и започват да блудстват с нея. Легендарният висаджия нахлува в стаичката и разкарва горилите, преди да й се изредят най-надлежно. От този момент датира и крепката дружба между двамата, като чалга дивата дори кръщава първородния си син Георги в чест на гангстера. Упоритата прилика между хлапето и Илиев до днес кара мнозина да сочат Главния за биологичен баща на хлапето.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени