Кали: Ще съдя всеки, който твърди, че синът ми е от Жоро Илиев! (Певицата прави ДНК-тест на момчето)

5748
15 Април 2016, 10:20


Кали се закани да направи ДНК тест за бащинство на големия си син, за да докаже веднъж завинаги, че той няма нищо общо с Георги Илиев. После щяла да съди всички, които твърдят, че баща на детето й е мъртвият шеф на ВИС-2 и ВАИ холдинг, научи HotArena.


„Синът ми Жорко е на 16 години. С баща му се разделихме, когато той беше на 4 годинки. Бащата на Жорко се казва Иван Димитров. Той не е публична личност и не иска да се появява в медиите. Това е негово право! Той не е в средите, които имат претенции да бъдат популярни."

Това казва Кали в интервю за предаването на Би Ти Ви „Папараци", което предстои да бъде излъчено тази неделя. Тя коментира слуховете, които се носят от години, че първото й дете е от Главния, пише "Всеки ден".  

„Естествено, че съм готова да направя ДНК тест на сина ми, за да докажа, че Георги Илиев не е неговият баща. Когато това стане, ще заведа съдебни дела срещу всички, които спекулират с бащата на сина ми. От тези дела се печелят много пари и дори мисля да ги вложа в образованието на Жорко в чужбина", закани се Кали.


Момчето действително носи името на мъртвия бизнесмен, но певицата от години твърди, че това не е доказателство за бащинство. Отначало обясняваше, че го била кръстила на свети Георги, за да му помага и да го закриля. След време обаче запя друга песен. Детето било кръстено на боса, но не защото той е баща му, а защото това бил единственият начин да му се отблагодари за добрините, които й бил правил. Тя неведнъж е признавала, че е била много близка с шефа на ВИС-2, който й помагал в трудни моменти и я вадел от финансовите дупки, в които била изпадала. Истинският татко на момчето се занимавал с търговия на алкохол.


Клюкари пришиваха бащинството на Главния още докато Кали беше бременна. Тези спекулации се засилват от факта, че тя не е била засичана с въпросния Иван, от когото твърди, че е забременяла, а в същото време често е виждана в компанията на висаджийския шеф.

Колкото повече детето расте, толкова по-очебийна става приликата му с Илиев. Самата Кали вече не се опитва да я отрича

. „Безспорно! Прилика има. Но не си приличат само Жорко и Георги Илиев. Приличат си толкова много хора", коментира тя. Легенди се носят за сексуалните отношения между нея и Главния. Тя обаче отрича да има и капка истина в тях. „Не съм имала сексуални отношения с Георги Илиев, колкото и това да разочарова голяма част от хората. Били сме много близки приятели!", категорична е Кали.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Veronika
Преди 1 година
0
То се вижда с просто око, че е негово копие. Кали само се заканва да прави ДНК, но никога няма да посмее заради Мая Илиева, която не можеше да има свои и се наложи да си осинови. Не знам дали Мая е платила на Кали или я е заплашила, или самата Кали се страхува, но тя никога няма да признае истината. Да не говорим, че ако сега или след време си признае, то тя ще се злепостави като лъжкиня. А, нали знаем, че се изкарва "светица".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 2 години
-2
МНОГО ЯСНО,ЧЕ НЕ Е НЕГОВО ДЕТЕ.ТОЙ ПРИЛИЧА ЦЕЛИЯТ НА МАЙКА СИ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
преди 2 години
-3
Кали напразно се заканва. Каквото да докаже или да не докаже, за другите си остава една неморална жена!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
f
преди 2 години
0
И защо? Обществото май не съди никой мъж, който има деца от повече от една жена. Не чувам никъде някой да се смее и да съди Божинов. Надявам се, че се мъж, защото ако подобно женомразко изказване идва от жена, би било много тъжно. Всеки има право на втори шанс и не виждам нищо лошо и странно в това. Просто не сме свикнали. Ще е "неморална жена" само в очите на разни малоумници, които явно не знаят на кой свят се намират и не виждат колко много "неморални мъже" има около самите тях, та тръгнали да съдят жените.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени