Кали вече иска и момиче, ама осиновено

2389
11 Септември 2015, 12:00


Фолк певицата Кали сподели, че иска четвърто дете - момиченце, но не от нейната плът и кръв, а осиновено, научи HotArena.

 

Кали явно не се задоволява с малка бройка както по отношение на мъжете, така и на децата си. Чалгаджийката вече има трима синове – Георги, Марк и Александър, от трима различни бащи.

 

Тя все пак гледа реално на нещата и знае що за отговорност е грижата за едно дете. „Ако някой ден съм по- финансово стабилна и мога да сменя сегашния си дом с по-голям, много искам да си осиновя момиченце.”, призна певицата.

 

Кали споделя, че изключително много държи на личното пространство, което трябва да има всяко едно от децата и определено малкото жилище в момента е единствената й спирка пред желанието за многобройна челяд.

 

„Дълбоко в себе си винаги съм знаела, че ще имам три деца и те ще бъдат момчета. Никога не съм си представяла как изглежда момичето, излязло от мен. Иначе продължавам да искам да си имам момиче”, разкрива майчините си терзания певицата.

 

Кали споделя, че се е спряла на решението за осиновяване, защото се притеснява от рисковете, които могат да възникнат при бременност и раждане над 40 години. От своя опит като водеща на „Споделено с Кали”, тя се е наплашила от десетките истории за деца с генетични заболявания, пише „България днес”.

 

„Бог ме е съхранил да не ми се случи подобно нещо, но точно рисковете за раждане на дете със синдром над 40-годинша възраст ме спират”. Като една борбена и отговорна майка, Кали е преценила всички възможни рискове, които не иска да поема.

 

„Ако някой си мисли, че като имам три деца от трима мъже от всички вземам издръжка – грешите”, отсича певицата и споделя, че е оставила на бащите сами да решат с колко и как да помагат на децата си.

 

Кали в момента живее с Влади, бащата на третото й дете. Той коментира защо още не са минали под венчилото – „Дойде бебето и грижите около него, но може би някой ден ще стигнем и до тази стъпка”. Влади няколко пъти е подарявал на любимата си годежен пръстен, който тя все му е връщала.

 

Влади споделя, че Кали е доста труден характер и съжителството с нея изисква доста компромиси, които понякога му идват в повече. Певицата пък не крие, че е в добри отношения и с предишните си мъже и дори се разбира по-добре с тях сега, отколкото като са били заедно. Може би именно връзката с тях е повод за неразбирателствата между Кали и Влади.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Калчо
преди 2 години
-1
Кали, изпраскай се с някой нов може да направи момичето. Ти си "майка-героиня" и не ти трябва осиновено дете. Бащи - дал Господ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени