Калин Терзийски готов да жертва живота си: Ще умра, за да плачат на гроба ми! (Вижте какви висоти достигнаха психичните му разтройства)

2285
27 Ноември 2016, 14:57


Калин Терзийски си е поставил за цел да се самоубие с алкохол, научи HotArena.


Близки на писателя са сериозни притеснени за здравето му, защото единственото, което иска в този момент, е да умре, за да плачат на гроба му. Никой не можел да го убеди, че има смисъл да продължава да живее. 


Хората от обкръжението му свидетелстват, че откакто е излязъл от „Фермата”, никой от тях не го е виждал трезвен поне веднъж. Всеки ден на писателя започвал и завършвал с алкохол. Не веднъж са го забелязвали да спи по пейките в Банкя, където живеел съвсем сам. Не искал помощ от никого и стигнал до там да гони дори собствените си родители от къщата си, твърдейки, че няма нужда от никого. 

„Единствената цел на Кайо в момента е да умре от алкохолизъм. Той не пие просто защото му се пие, а защото смята, че по този начин ще умре красиво като истински творец”, е мнението на познати на писателя. Калин непрекъснато сравнявал себе си със световно известни писатели като Хемингуей и Фицджералд, които също са били алкохолици, и смятал, че колкото повече пие, толкова повече се доближава до тях. „Знаеш ли колко много хора ще дойдат на гроба ми и ще плачат? За това си струва да умреш!”, казал й Кайо. 


Негова близка останала повече от шокирана, когато отишла на уговорена среща с Терзийски и го заварила да се шляе край НДК, като дори не знаел колко е часът. Било ранният следобед, а й казал, че е в района от сутринта. Купил си уиски от един супермаркет и изпил цялата бутилка, а докато чакал да дойде време за срещата, подремнал в подлеза като просяк. Тя се опитала да го убеди, че има спешна нужда от помощ, но той я отрязал категорично.


Сега вече писателят не иска и да се среща с приятелите си, защото само му губят времето с приказките си, че трябва да спре да пие. С дъщеря си въобще не поддържал връзка. Пратил й само част от хонорара си от "Фермата" и така смятал, че е изпълнил бащинския си дълг. Дори бившата му жена Ивана вече не искала да се занимава с него, защото й било омръзнало да го вади от блатото всеки път, когато затъва в него. 


Заради отказа си да общува с когото и да било, Кайо е пропуснал заснемането на финалите на „Фермата”. Именно в това риалити той се върна към алкохола, след като месеци наред не беше пил. Макар да твърди, че там е срещнал хора, от които се възхищава и че ще запази топли спомени от преживяното с тях, той е единственият участник, отказал да се върне там, където е заснето шоуто, пише "Уикенд"Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени