Калин Терзийски изтрезня, забрави за пишман поетесата Елен Колева

3428
21 Март 2016, 14:00


Калин Терзийски е изтрил бившата си любима Елен Колева от живота, научи HotArena. Писателят се прави, че не познава актрисата и е премахнал стихотворенията, които й посвещаваше в социалната мрежа.

Кайо, както го наричат близките му, се върна с подвита опашка при жена си Ивана още преди месец, но не беше прекратил окончателно отношенията си с палавата „шивачка“, пише "Всеки ден". 

Сега обаче явно напълно е изтрезнял и дори не иска да си спомня за залитането си по златотърсачката. Психиатърът и Елен се залюбиха в края на миналата година, а през януари бяха в пика на връзката си и постоянно си посвещаваха стихотворения.

Самата Елен също прописа и се обясняваше в любов в стихотворна форма на пияния писател. Той също й отговаряше колко прекрасна е тя в рими. Всичко изглеждаше много декадентско-романтично, но уви, любовта им трая едва месец-два. След като Терзийски напусна жена си Ивана Генова, той приюти в дома си бездомник, защото по думите му „бедните хора били по-добри от богатите“, а после заживя под един покрив с новоизлюпената поетеса, която му свиреше фалшиво песни на „Бийтълс“ на раздрънкано пиано.

Калин от години има проблеми с алкохола, като от време на време спира да пие, но после наваксва. Според източниците ни именно връзката му с Елен Колева го е подтикнала да закусва с бутилка вино, както се появяваше подред по всички телевизии и показваше нагледно как се надига шишето с алкохол от 9 часа сутринта по време на турнетата си из националните телевизии.

В последния месец актрисата е по-нещастна от всякога и не спира да реве във фейсбук, че е изоставена и предадена от бившия си любовник. „Самотната аз! Тъжната аз! Изоставената аз! Предадената аз! Те обича!“, пише Колева и допълва „Момиченцата рисуват сърца. Жените ги открадват“, а приятелите й в мрежата й риторично я питат „Краденото носи ли щастие?“.

Феновете на Калин също са безмилостни към него. „Терзийски, не се опитвай да копираш Чарлз Буковски, защото няма да стане номерът. Стана по-известен с пиянските си изцепки, отколкото с писането. Държавата не ти е виновна, че си един обикновен пияница, опитващ се да се изкара за необикновен такъв“, заключват довчерашните му почитатели.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени