Калин Терзийски се помири с жена си, плаща обучението на щерка си с хонорара от „Фермата”

2098
11 Септември 2016, 15:00


Калин Терзийски смята да изчисти имиджа си във Фермата, научи HotArena.


Писателят усилено се готви за новия сезон на риалитито „Фермата”, където ще влезе в несвойствената роля на ратай. Интелектуалецът се е решил на това предизвикателство, след като вече няколко години едва свързва двата края с публикуването на романите, статиите и поемите си. Така взел пример от свои колеги, които умело се търгували срещу хонорари в различни формати и сключил изгоден договор с продуцентите Иван и Андрей. 


В шоуто с най-голям интерес ще се очаква срещата му с актрисата Елен Колева. Двамата бивши любовници не са се виждали от няколко месеца. Преди това бяха заедно за няколко седмици, в които Колева бе неотлъчно до писателя и му помагаше да се справя с алкохолизма си. Сега обаче ще се налага двамата да общуват не само пред своите конкуренти за печелене на шоуто, но и пред камерите, през които ще ги наблюдава цяла България.

 
„С Елен имахме различни възгледи за връзките. Тя като жена иска да притежава целия мъж без остатък. И се отдава също така изцяло. А аз съм човек на хиляди хора”, загадъчно обяснява причината за раздялата им Калин. 


Връзката му с Колева макар и твърде кратка стана повод за големи затруднения в живота му. Дългогодишната му партньорка Ивана го изостави наранена от предателството му и оттогава двамата почти не поддържат контакт. Писателят многократно се опитвал да изкупи болката, която й причинил с аферата си с Колева, но времето още не я било излекувало. 


„Ивана ми прости, но още е тъжна и наранена. За това и живеем известно време разделени. Чакаме Бог да ни даде насоки”, обяснява писателят. 

Самият той не отрича, че още е влюбен в жена си. Говори за нея с възхищение, каквото рядко използва в живота. Търси пътища, за да й обясни своята грешка и не губи надежда, че някой ден нещата ще се променят.След раздялата с жена си заради Елен Колева, Калин имал доста обтегнати отношения и с щерка си – Калина. Момичето учи медицина в Берлин и реагирало доста рязко на аферата на татко си с младата актриса. Чак след като двамата се разделили, Калина отново започнала да говори на своя родител, потънал вече в алкохолната си страст. Той пък от своя страна поел ангажимента да подпомогне обучението й в Германия. Това била и една от основните му мотивации да се запише в риалити формата на Иван и Андрей, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени