Калин Терзийски след сърдечния инцидент: Умирам, напускам „Фермата“!

6720
07 Ноември 2016, 12:00


Калин Терзийски напуска „Фермата“ по собствено желание, научи HotArena.

Писателят е поискал да си тръгне от риалитито заради проблеми със сърцето. Те станаха причина да го приемат в болница със съмнение за прединфарктно състояние. След изписването си от болницата Кайо вече не е същия човек.

„Аз на практика умирам. Сега трябва да мисля как мога да живея по-дълго, не искам да се подлагам на риск“, твърди Терзийски. По информация на „Таблоид“ той е взел решение и си е тръгнал преди месец. Това е трябвало да бъде излъчено в неделя, но заради съвпадението на деня с президентските избори е преместено в програмата за понеделник 7 ноември.

Не само физическите усилия са парична за влошеното здраве на Калин. Няколко седмици в шоуто бяха достатъчни той да се обърне към своя порок и да започне да пие. Първото нещо, което поиска след изписването си от болницата бе чаша вино. Нуждата да се справи с алкохолната зависимост, също е сред причините за решението му да се прибере вкъщи.

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.47 mb
total execution time: 58.310985565186 miliseconds
mysql execution time: 29.197931289673 milliseconds