Калин Терзийски в нова фаза: Елате да ме убиете! Наквасеният поет в паника, че го съдят заради Хайтов

1943
12 Ноември 2016, 15:00


"Някой иска ли да убие Калин Терзийски? Моля да заповяда следобед в събота, да е подготвил кама, намазана с отрова, и да е прилично облечен. Калин Терзийски ще осигури всички други детайли по процедурата." С тези пиянски закани Калин Терзийски за пореден път успя да хвърли в паника своите верни до гроб читатели, видя HotArena.

Не за първи път Кайо надава жален вой, че умира, че му е супер зле, че идва краят, "туто финито"... И някак винаги оживява. Някои вече го наричат шеговито "малкия Пищов", защото и скандалният кандидат-президент много пъти се е канил да се беси и да мре, но никога не си посяга, съобщава „България днес”.

"Само Калин Терзийски може да убие Калин Терзийски", философстват феновете в стил "Само една черна нинджа може да убие друга черна нинджа". Други казват, че Калин вече е безсмъртен.

Разклатеното душевно състояние на Кальо Терзийски идва покрай огромната драма, която се вдигна покрай скандала с Хайтов и наследниците му.

"Познавах Хайтов и донякъде Радичков. Те бяха слуги на режим, който не мога да понасям. Правеха сви*ки на Живков!", пусна бомбата преди няколко дни Терзийски. Веднага Елена и Александър Хайтови поискаха извинение, но не го получиха и дадоха нареждане на адвоката си да започнат дело срещу почитателя на чашката.

Терзийски се уплаши не на шега и току-що обясни как всъщност Хайтов бил "мъдър": "Аз обичам разказите на Хайтов, аз съм израснал с тях, аз обичам Хайтов и го смятам за мъдър човек. Познавахме се", обърна палачинката Калин.

И за финал ви представяме най-новото стихотворение на Терзийски. То е посветено на неговия близък приятел, бездомника Данчо, с когото Калин бе приятел и който наскоро почина:

Песен за Данчо Площаков
ще пея днес
защото той беше просяк и беден човек
мой приятел и добър мъж
живееше в мазета и ужасни места
после дойде и живя при мене
в стаичка, имаше си микровълнова печка
и телевизорче, никога не каза че му е зле
казваше - какво му трябва на човек
за да е щастлив и си купуваше две кюфтета
и шишенце спирт за кураж
после умря и на мен ми е много тъжно за него
и горе-долу това е всичко.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени