Калин Врачански яде само по ресторанти

1291
19 Март 2017, 16:00


Калин Врачански напоследък се храни само по ресторанти, научи HotArena. Актьорът  от години живее сам, без жена до себе си, съответно няма кой да се грижи за съдържанието на хладилника му. Самият той нямал такъв навик, защ ото заради работата често пътува и, дори да остави храна вкъщи, тя често се разваляла, без да я докосне. Накрая се озовавала в кофата за боклук.

С годините сексапилният актьор си изградил навик да се храни само по заведения, тъй като до момента не е намерил жена, с която да заживее и която да му готви вкъщи, а ако мине на сухоежбина, може да разболее стомаха си. В крайна сметка той започнал да обхожда заведенията с топла кухня, които са в изобилие край дома му в центъра на София.

„Даже не си търси компания. Сяда сам на маса, поръчва си, каквото му се яде, хапва и си тръгва”, разказаха пред „ Уикенд” запознати. Когато много му се преяде домашна храна, Калин се обаждал на майка си или на сестра си, които  отгодини живеят в София. Те на драго сърце приготвяли любимите му ястия и го посрещали край масата. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
същия
Преди 1 година
0
Голяма новина!В следващия брой пишете и къде ходи на тоалетна.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фори
Преди 1 година
-1
Той, ако не живее сам пак ще се храни на ресторант. Сегашните мадами се правят на висопарни госпожи и ги е срам да готвят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени