Калин Врачански искал Силвия Петкова да бъде майка на децата му

2880
14 Декември 2014, 11:00


Преди 4 години актьорът Калин Врачански е бил готов да стане татко и се стараел да убеди тогавашната му изгора Силвия Петкова да му роди дете, узна HotArena.net.

 

Плановете им обаче не се осъществили и днес двамата са разделени, макар и да са запазили добрите си чувства един към друг. А провалената им връзка се дължи именно на това неосъществено бащинство, пише в. „Уикенд“.

 

„Имал съм период, в който съм искал да стана татко. После съм си казвал, че не ми е време. Сега чакам подходящия човек, за да го направя”, обяснява звездата от „Стъклен дом” всеки път, когато колегите му го докачат по темата за личния му живот. 

 

Пропуснатите възможности да стане родител се дължали на младостта на изгората му. Когато започва да излиза с варненката Силвия, те я само на 15. В последствие влиза в НАТФИЗ и също като Калин започва да върви по трънливия път на младия артист. По него всяко отклонение може да струва скъпо и актрисата решава да отложи максимално моментът, в който да стане майка.

 

„Двамата бяха на различни етапи в живота. Той вече беше постигнал популярност и ролките сами идваха. Тя не можеше да си позволи да пропусне най-ползотворните си години, за да сменя пелени. Силвия много обича деца, но тогава не й беше времето”, издават близки до актьорите.

 

В крайна сметка отказът да създадат потомство се оказва решаващ за Калин. Звездата от „Стъклен дом” не успява да създаде с колежката си уютен дом, в който да се прибира след тежките ангажименти, и в крайна сметка това малко по-малко ги отдалечават един от друг. Интимната им близост преминава в приятелка и днес двамата не спират да се виждат, но вече с нови роли. За Силвия дори остава надеждата, че някой ден отново може да започнат връзката си там, от където са я спрели.

 

„Ние докрай вярвахме и се надявахме, че ще изградим нещо голямо заедно. Просто не се случи, разминахме се по пътя, но това не значи, че можем да си тръгнем от живота на другия”, философски заключва актрисата.


За Калин обаче събирането им не е опция. Доказва го и фактът, че откакто направи своя телевизионен пробив Врачански прие категоричната стратегия да не говори за обекта на любовта си и плановете за семейство.

 

След края на отношенията си със Силвия той упорито укрива какво се случва в интимния му живот. Така вместо да пребори клюките по свой адрес, че скача от фуста на фуста, само още повече затвърждава имиджа си на плейбой пред феновете на сериалите.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени