Калин Врачански се жалва: Изгубих съня си! (Има ли това общо с Джулия Бочева?)

4061
05 Юни 2016, 16:00


Успехът си има цена. В България тя най-често е повече от солена. Попитайте Калин Врачански по въпроса. През последните години той е на гребена на вълната. Дърпат го от пет места да участва в постановки, на колене го молят да се включва в тв реклами, силно го желаят в риалити проекти и дори му бутат филмова кариера в ръцете, научи HotArena.

Хората моментално зареждат батериите с яка завист, но питат ли се какво точно му коства на Врачански лидерската позиция в актьорската гилдия. Той сам дава точен отговор на въпроса, пише "Уикенд".

„Изгубих нормалния си сън. През нощта зяпам в тавана и обмислям десетките задачи, които ме чакат на сутринта. Не мога да заспя и това си е. Гледам филми, чета книги, опитвам някак да си прекарам времето нощем. Лошото е, че в един момент организмът започва да се скапва. Казваш си: „Няма проблем, да избутам това и ще си почина."

Самият той е известен в арт средите като истински вълк от „Уолстрийт", който не се церемони с шефове на театри и телевизионни продуценти, когато стане дума за хонорара му. Въпросните началници са научили, че с Калин шега не бива и не му звънят въобще, ако преди това не са осигурили пачката.
 
Калин съвсем забрави да поосвежи личния си живот. За предишните му връзки достатъчно се е изписало и няма смисъл да се връщаме назад. Въпросът е, че сега няма нищо ново на хоризонта и на него явно му е добре в амплоато на самотен ловец.

„Не съм срещнал подходящата жена, за което си има съвсем простичко обяснение. Няма кога и къде да я засека, да а я опозная и обикна. От сутринта съм на репетиции, след това се занимавах с „Като две капки вода", а после пак в театъра. Сега имам други проекти, които отново ще изпият свободното ми време. С този ритъм на живот ще си стоя самичък. Не че се оплаквам, мадамите наистина ме следват по петите. Не оставам без женска компания. Сам ще преценя в кой момент точно ще намаля оборотите и наистина ще си потърся съпруга. Защото ми харесва идеята да имам семейство, детенце, да живея като всички нормални хора", изповядва се Калин Врачански.

Дали пък това не е изящната му колежка от „Капките" Джулия Бочева. По-бдителни хора от екипа моментално забелязват искрите между нея и Калин, въпреки че двамата правят всичко възможно да убедят останалите, че са си безразлични един на друг.

„Не вярвайте на подобен театър, колкото и да са талантливи участниците. Джулия определено има нещо с Калин. Винаги се оказваха по едно и също време в гримьорните, винаги са заедно в кафе паузите. Да не говорим, че тя се качва в неговия автомобил след края на участието им. Погледи, шегички - ясно е, че в момента се радват на страхотна сексуална връзка. Въпросът е дали ще прерасне в нещо по-голямо", коментираха от екипа на предаването.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рогачо
преди 2 години
0
Оставете човека на мира. Той сам ще се сватосва. Няма нужда от сватовници.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени