Калин Врачански се оплете в мрежите на 22-годишна сервитьорка (Вижте как е станала свалката)

1790
30 Март 2017, 16:00


Актьорът Калин Врачански се фука с ново завоевание на любовния фронт, разбра HotArena.

Въпреки че се слави като един от секссимволите на родното кино и театър, Врачански дълго време не бе демонстрирал интимни отношения с жена. Сега, обаче, той е на седмото небе, защото е успял да вкара в леглото си 22-годишна красавица. Девойката заработва като сервитьорка в хитово заведение и вече се е похвалила на всички с кого си ляга вечер.


Именно на работното място на красавицата станала свалката между двамата. Калин бил с приятелска компания, а тя цяла вечер го сваляла с погледи. Актьорът не пропуснал да й остави солиден бакшиш, на който тя отвърнала с бележка с телефонния си номер. Той не пропуснал да се възползва от късмета си и само след дни и позвънил да я покани на среща.


Още на първото им излизане двамата се озовали в леглото. Близки на Врачански споделят, че новата му връзка се основава предимно на сексуално обшуване и надали ще доведе до нещо сериозно. Но и двете страни са доволни от ситуацията. Калин разправял наляво и надясно, че ергенският живот му е точно по вкуса и не смята да си разваля кефа.


Въпреки че всичко между двамата е шеги и закачки, те са провели и един сериозен и труден разговор. В него красавицата споделила на Калин, че крие тежка травма от детството си. Когато била ученичка в балетното училище, майка й се е самоубила. От шока тя надебеляла и трябвало да се откаже от балета. Днес обаче изглежда перфектно, пише "Уикенд".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени