Калин Врачански забогатя (Доволен е от живота си)

2718
22 Май 2016, 17:00


Калин Врачански многократно е доказал, че със здрава работа и хъс актьорите могат да живеят повече от добре и да не молят за помощи институциите, видя HotArena.


Той е пример за това, че трудът може да те доведе до върха, дори ако преди това си бил в калта. Отгледан от майка вдовица заедно с по-голям брат и сестра, той напуска забутания си роден град Роман, когато е на 19. Бачка като барман и промоутър, за да се издържа в София, докато следва в НАТФИЗ.


Няма на кого да се опре в мигове на парични затруднения и днес добре помни това. Снима в реклами почти без пари, дублира филми и чуждестранни продукции, но никога не се отказва и от голямата си любов - театъра. През деня ходи на една работа, а вечерта репетира за постановки, с които се надява да направи своя пробив. Печели от едно място, за да развива истинското си призвание - актьорството. За това никак не му се нрави, когато колегите му все се жалват, че никой не спонсорира изкуството и на тях им се налага да се червят, че нямат пари за едно или друго. 


У нас всички започват разговорите с това, че нямат пари, за да ти платят. Стискаш зъби и в един момент нещата се променят към по-добро. Тази професия е за хора с характер. Трябва да устояваш на несгодите”, гордее се с постигнатото Врачански. 


Самият той успява да покаже, че с актьорство у нас може да се живее повече от добре. Откакто звездата му изгря със сериала „Стъклен дом”, Калин трудно успява да смогне на предложенията за работа. Телевизиите дават мило и драго, за да го привлекат за някой от своите проекти.


В последните години ангажиментите му толкова набъбнали, че все по-често поглеждал към идеята да си наеме екип, който да се занимава с работата му. Преди време така се сдобил с агент, който успявал да нагласи трудния му график и да не се налага сам Калин да мисли и за това. „Работя много и успявам. Успявам да си осигуря приличен живот и да си открадна моите моменти”, хвали се Калин.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
vicky
преди 2 години
-1
Най- накрая да напишете статия, за някоя българска звезда, която яко се труди и успява! Направо ми втръсна да хвалите моделки, мафиотски вдовици и футболни екс-съпруги, колко преуспяват!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени