Калина Крумова се запусна! Качи 5-6 кила отгоре

1171
13 Септември 2015, 15:00


Калина Крумова се славеше като една от най-красивите депутатки, но откакто напусна парламента, видимо се е занемарила, видя HotArena.

 

Крумова е добавила поне 5-6 килограма към фигурата си.

 

Вместо да си наложи хранителен режим, тя не спира да се тъпче с калорични манджи, забеляза папарак на „Уикенд”.

 

Бившата депутатка е известна със завидния си апетит и ако продължава в същия дух, със сигурност скоро ще трябва отново да сменя размера на дрехите си. В момента Калина е без работа и според запознати по цял ден се шляе безцелно по магазините или из софийските кръчми. Тя се мъчи да започне нов проект, но безуспешно.

 

Тези дни бившата фурия на Волен Сидеров посети ресторант в центъра на столицата и за кратко време успя да поеме една супа, салата, голяма пица и за капак – шоколадова торта. Пременена в дълга зелена пола и блуза на цветя, Крумова се забавляваше в компанията на свое приятелско семейство с дете на около 7-8 години.

 

Бившата депутатка обърна специално внимание на момиченцето и изглеждаше, че двете са много близки, тъй като хлапето беше видимо ощастливено от присъствието й.

 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.29 mb
total execution time: 78.053951263428 miliseconds
mysql execution time: 37.602424621582 milliseconds