Калина Паскалева: Жоро Илиев ме спаси от сводник

6054
08 Юни 2014, 12:51


„Жоро Илиев ме спаси от агресивен сводник“, заяви Калина Паскалева в предаването „Пуснете водата” по TV7, където представи книгата си „Дневниците на една...”, научи HotArena.net.

 

Водещият Любен Дилов–син я посрещна с думите: "Историите на героинята Мария, ту се твърди, че са личните истории на Калина, ту, че са измислени. А Мария е момиче, което се опитва да се спаси от мизерията и не е класическа проститутка", цитира blitz.bg.

 

Авторката се съгласи, като допълни, че това са момичета, които за малко си оправят живота, а после нещата тръгват по-зле. Обсъждайки най-старата сделка – секс срещу храна, Дилов и неговата репортерка алармираха амбициозните родители, които цял живот говорят на дъщерите си да търсят лекия път и по-конкретно - короната на Мис България, че това не винаги е правилният избор.

 

"Идеята е, че момичетата може да загубят душата си, защото не знаят какво ги чака. Не съдя никого. Всеки сам си избира как да живее живота се, стига да не пречи на другите", каза Калина.

 

Тя разкри кой се крие зад Главният. "Това е този, от когото трепери държавата. Днес може да ти сложи корона, а утре да те изтика в калта. Запознах се с него преди мач на футболния му отбор. Бързо станах талисман на отбора не пропуснах и поливането на победата. Още бях девствена, когато за мен се говореше, че съм курва на Главния", обясни Паскалева и допълни: "Главният е Жоро Илиев. Не съм написала името му в книгата от уважение. Беше добър и качествен човек.

 

Той ми помогна в ситуация, в която нямаше кой друг да ми помогне. Помогна ми да избягам от сводник, който ме преследваше и твърдо бе решил, че ще стана едно от неговите момичета. Жоро Илиев чу историята в точния момент и успя да ме отърве. Не съм виждала сводника от тогава, а и не съм чувала за него. Не съм спала с Жоро Илиев – не е имал желания към мен. Аз бях дете."

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени