Калина Паскалева наниза 500 плитки

https://hotarena.net/az-jenata/kalina-paskaleva-naniza-500-plitki HotArena.net
Калина Паскалева наниза 500 плитки
Негърската мода е завладяла Калина Паскалева. Авторката на „Дневниците“ блесна с екстравагантна прическа на откриването на новия сезон на столичен клуб, разбра HotArena.


Калина призна, че прическата й отнела над 5 часа. На тримата фризьори в столичен салон им излезли мазоли от сплитането на кичурите коса.


С тази си прическа обаче, изкусителката едва ли ще издържи дълго, той като плитките ужасно й тежали, причинявайки й дискомфорт. Освен това се отразявали на творческата й активност като писател, пише „Уикенд“.


В момента Калина усилено работи върху новата си документална книга, озаглавена „7 смъртни гряха”. В нея тя разказва романизирани истории на знаменитости. Паскалева се труди и като редактор в предаването „Фермата”.

4 Коментара

Бах аз и изрода

преди 8 години

К'во е това бе.?......Не патка,не е и човек..К'ви са тея ЖУКИ не батка...нацепени,огромни,ужасни,плашещи.....По добре да си беше намалила пиперката,вместо да си прави гадната уста огромна.Да не се будя до такова..Ще предам Бого дух..Бах аз и кочината.....Да и го набутам в големите уши.Тая е баси не съразмерната ..... оперирала си е грешните неща .....Скочубра вмирисана

Коментирай

mea culpa

преди 8 години

чета я тази калина. чета я, гледам физиономията й и се чудя - от какъв зор пише с отвращение за кифлите с изкуствени цици, след като тя е далеч по-нафрашкана със силиконови импланти и там к,вото си инжектират в устните. какво хубаво вижда в джуките й, които мязат на плесната вратна пържола на физиономията си ?

Коментирай

много точно казано

преди 8 години

А ха хаха ха а х ....коментара ти ми хареса много. Само за устните да кажа, лично на мен ми приличат на възпалена вагина......хахахахахахаха...

Коментирай

с една дума -ОТВРАТ

преди 8 години

Колежката на Николета Лозанова в Папараци. Можете да си представите за какъв екип става въпрос. Николета, Лозанова , Калина Паскалева и политическата проститутка Кристина и като сложите продуцентите (с техните половинки.... Бориса Тютюнджиева и старото издание на Курволета - сегашната половина на Иванко Загубанко -баба ви Ирина Тенчева( картинката става пълкна. Господ не е скитач, а събирач! НЕ веднъж съм го казвала да сменят името на предаването от Папараци, на ПРОСТИТУТКИТЕ.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.