Калина Паскалева от първо лице за 7-те смъртни гряха в живота на елита в новата си книга

7826
08 Юни 2016, 16:18


 Журналистът Кирил Борисов е написал прекрасен предговор към новата книга на Калина Паскалева „7-те смъртни гряха.

"Похот, скъперничество, алчност, леност, гняв, завист, горделивост – седемте смъртни гряха. Те са седем, но кръговете на Ада са девет. Има място за всички. Добре дошли в Ада под небето. Моят живот."


Всички правят грешки. Понякога безобидни и дребни, друг път фатални. Но грехът е друго нещо. Особено смъртния.


Ти, който държиш тази книга, също си грешен. Или поне така казва религията. Иначе нямаше да те има, защото Адам и Ева още щяха да се разхождат голи и неопознали телата си, а оная ябълка щеше да си е цяла на дървото. Но не е.


Похот, чревоугодие, алчност, леност, гняв, завист и гордост. Седемте смъртни гряха много удобно са се настанили в битието на съвременния човек и живеят в удивителна симбиоза с него.


Помниш оня гениален филм с Брад Пит и Кевин Спейси - „Седем". Измислена история за жесток убиец, който наказва носителите на библейските грехове.


В тази книга ще прочетеш истински истории за похотта, чревоугодието, алчността, леността, гневът, завистта и гордостта. Това са разкази от първо лице за реални хора, които са разкрили душата си пред авторката Калина Паскалева. Герои от телевизионния екран, престъпния свят, модния подиум, театралната сцена, политиката. Някои от тях са мъртви, други продължават грешния си живот, трети са се спасили.


Калина
разказва за героите си без да ги съди и дори посочва свои осъзнати грехове. Авторът обаче отива още по-далеч - търси причините за седемте смъртни гряха, следи развитието им и показва последствията.


Докато четеш тази книга ще познаеш и себе си в отделните глави. Ще си спомниш случки от твоето минало и ще прочетеш интересни подробности от реални сюжети, за които продължава да се говори. Не е изключено докато разгръщаш страниците в теб да се породи някой от седемте смъртни гряха. Тогава си го признай и помисли.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени