Калина Паскалева разкри: Още едно момче беше брутално пребито от охрана на известна дискотека (Цялата случка без цензура)

https://hotarena.net/skandali/kalina-paskaleva-razkri-oshte-edno-momche-beshe-brutalno-prebito-ot-ohrana-na-izvestna-diskoteka HotArena.net
Калина Паскалева разкри: Още едно момче беше брутално пребито от охрана на известна дискотека (Цялата случка без цензура)
Преди да стартира работа като репортер и редактор в продуцентската къща на Иван и Андрей \"Междинна станция\" , Калина Паскалева се е занимавала с разследваща журналистика. Временно прекъсва тази своя дейност, защото не разполага с достатъчно време.

Книгата й \"Дневниците на една курва\", която се базира на реални истории се превръща в бестселър. Много скоро на пазара ще се появи и втората й криминална книга- 7 смъртни гряха. Провокирана от нестихващата агресия по родните пътища и дискотеки - Калина решава да се порови из архивите и открива уникална криминална история, която много прилича на случая в \"Плаза\" и отново се появява на страниците на известен български ежедневник - като автор.

Самата тя разкрива в профила си във фейсбук,  че единственото нещо, което я разтърсва, е хорската агресия и никога няма да спре да се бори с нея, като дава гласност на неразкрити с години истории.

Момче на 19 г. е пребито в дискотека точно както Кирил Тодоров,

който беше открит в безпомощно състояние пред “Плаза” в сряда сутринта. Кирил бил ударен по главата от охранител и си глътнал езика съобщи.  Извадил го боксьорът Кубрат Пулев. Свидетели твърдят, че Тодоров първо е счупил носа на друг клиент на заведението.

Сестрата на пострадалия И. И. се свърза с редакцията на “24 часа” след инцидента в Студентски град, за да разкаже историята на брат си. Така тя иска да обърне внимание на институциите, че случаят с Кирил не е изключение. На 23 януари 2015 г. около 3 часа след полунощ М. И. е на работа в столично заведение в центъра на София. Танцува с балет за посетителите на дискотеката. По време на почивката поглежда телефона си. Има 20 пропуснати повиквания. Всички са от приятелите на брат ѝ И. И. Той е на 19 години и работи като готвач. Същата вечер бил с компания в “Котон клуб” - чалга заведение в Студентски град. М. И. се свързва с един от приятелите му.

Момчето ѝ казва, че веднага трябва да отиде в Окръжна болница, защото брат ѝ е в много тежко състояние. В безсъзнание е. М. И. се облича и тръгва веднага. На входа среща доктори, които отказват да я пуснат в реанимацията, защото е късно и не е време за свиждания. Малко по-късно все пак успява да види брат си.

Един от неговите приятели ѝ разказал какво се е случило. И. И. и две момчета се спречкали заради футболни различия в заведението. Излезнали да се разправят навън. Момчето, с което братът на М. И. се скарал вътре, бил близък с един от охранителите на дискотеката. По време на спора е имало още едно момче. Братът на М. И. е ударен в гръб с неизвестен все още предмет. Паднал по стълбите и се претъркулил надолу.

“Пада, гълта си езика и момче, което случайно е на мястото, му помага, като го вади успешно. Имало локва кръв около главата му. Извикали линейка, дошла след 40 мин. Пристигнала и патрулка от полицията”, спомня си днес сестрата М. И. Брат ѝ И. И. е в безсъзнание два дни. Когато М. И. пристига в болницата, се засича с адвоката на дискотеката, в която се случва инцидентът. Той отказал да говори с нея и бързо си тръгнал.

Пострадалото момче останало 15 дни в болницата, докато се възстанови. Диагнозата е тежка черепно-мозъчна травма. По време на престоя си в лечебното заведение И. И. е разпитван няколко пъти. Не помни удара и падането по стълбите. Едно от момчетата признало, че е ударило И. И. Година и два месеца по-късно досъдебното производство за побоя още продължава.

Виновният не е привлечен като обвиняем, защото трябвало да се разпита още един свидетел. Благодарение на докторите брат ѝ И. И. се възстановява. Имало е опасност от оглушаване, дълго време му тече кръв от ушите. По думите на сестрата един от охранителите твърди, че е бил наръган с нож от И. И.

Майката на пострадалия пък разказала, че един от полицаите е опитал да принуди сина ѝ да каже, че това е истина, и се е държал с нея ужасно по време на разпита. Семейството на И. И. категорично отрича 19-годишният готвач да е посягал с нож. Съмняват се, че има натиск да се прикрият действията на охранителите. Случаят, който е същият като с Кирил Тодоров от “Плаза”, не е включен в полицейския бюлетин и не е отразяван от медиите.


20 Коментара

azz

преди 8 години

Ще умра от смях! КАЛИНЧЕТО - РАЗСЛЕДВАЩА ЖУРНАЛИСТКА ! Но причината да се откаже била, че не й стигало времето! Ми от толкова гъзене за пари къде ще намери време и на журналистка да се прави!

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

голям нос, грозни устни и мини вежди- и се прави на журналистка......Момичета, молим Ви се.. Правете компания на дъртите си гаджета и не се правете на умни.

Коментирай

Б

преди 8 години

Клинче, невероятна жена си...доста истина има в това което пишеш...

Коментирай

Mirela...

преди 8 години

Hora zamislete se malko,predi da zapochnete da obijdate,tova za nashtata dyrjava tova zapochva da stava vsekidnevie ne samo po diskotekite,no I po pytishtata,tova che nqkoi ima malko poveche pari ili silen gryb ne mu dava pravo da sliza ot kolata I da zapochva da razdava pravosydie,normalno li e spored vas dokato si patuvate nqkoi vi zasicha sliza ot kolata I zapochva da vi bie,a jena vi stoi v kolata I gleda bezpomoshno... Kalina e edna ot jurnalistkite v Bylgariq,koqto nazovava neshtata s istinskite im imena,i predi da zapochnete da q sydite se zamislete che tova koeto se sluchva v nashata strana,nikoi ot nas ne e zastrahovan che na nego nqma da se sluchi !!! Predi vsichko bydete hora,bydete malko po dobri I syprichastni s chujdata bolka !!!

Коментирай

Кампания анти злобари и комплексари !!! :D

преди 8 години

Компетентните коментатори по- долу, как трябва да изглежда една жена според вас, за да бъде успешна като плашило, може би... Самата аз промених първоначалното си мнение за Калина и смятам, че тя е един много талантлив и способен човек, притежаващ дар слово и собствено мнение, за разлика от повечето хора, които буквално не живеят , а битуват в примитивния си ограничен свят и пишат злобни коментари по цял ден и гледат винаги другите!!!!!!!

Коментирай

Dimitar

преди 8 години

Калино,престани да си пишеш коментарите сама и сама да се възхваляваш :) Брутално плоска кифла,и грозновата при това.

Коментирай

Калоян

преди 8 години

Много се напъва това момиче,все да я вземат на сериозно и ссе иска...но нещо кухо се изказва и кухо изглежда....в очите празна,празна..егати кофтия сурат

Коментирай

SEmion

преди 8 години

KURVA KOQTO LAPA PISHKI E KALINKA

Коментирай

Kiki

преди 8 години

На тази сериозно и липсва нещо и това е класа!Срам и позор е такива кифли да ни ги навирате пред очите,то поне визия да имаше,а тя...измислената писателка..като реклама за неуспяли пластични операции!?Че и чак разследващ журналист!!!Ай сиктир и пропадналата държава

Коментирай

ввд

преди 8 години

хахахаххааххахахахаха ЩЕ УМРА! Ебаси грозната уста. Прилича на разджавакано влагалище на крава... ААААХХАХАХАХАХХАХХАХХАХХАХ Как може съзнателно да се обезобразяват така тия прости жени бе!

Коментирай

ввд

преди 8 години

Явно не - ето, тя е пълно плашило, че и по-нататък, и успешна не е и няма да бъде никога. :D

Коментирай

дени

преди 8 години

Този коментар Калина си го е писала тя,убедена съм :))))))))) Тя нали все повтаря като латерна колко се е променила,демек от парцала на България се е превърнала в сериозната и уважавана писателка-журналист:)))))) Смях в залата е тази надута комплексирана девойка(девойка е била де,сега прилича на 40годишна с операции)

Коментирай

Aleks

преди 8 години

Poznavame te kakva podmazvachka si i to tochno na tezi,koito pliuesh.Zavistliva i zlobna pregarbena lelia!!!!!!!!!!Skriite q che ne se gleda maznia i pogled!!!Ima li maj koito da ne te e minal!!!!!

Коментирай

Kоларов

преди 8 години

Интересно колко плаща Калина за такива статии да излизат в медиите?Или Чопакова я урежда с връзки?Нали лиже постоянно гъзовете на хора с връзки,та предположих.....А Александра колко още ще и се мазниш и докога ще продължи бедният ти гъз,Калинке,да се натиска на хора с класа!!!???Докато те усетят какво правиш зад гърба им вероятно,вероятно не много дълго още...

Коментирай

Жалка картинка

преди 8 години

Разследващата журналистика не се свежда до това, да ходиш с наркодилър и да си част от компанията на най-големия престъпник в държавата. Пошло и сиирджийски написани 50–тина странички не те правят писател, а демонстративното носене на розови прашки сред хората, тръгнали да протестират за бъдещето на децата си БЕЗ наркобосове и търговци на плът, не те прави репортер. Дебненето на известни личности и ровенето в домашните им отпадъци още по-малко. Хайде по-малко претенции за гражданска позиция, щом тя засяга обикновените хора, а не престъпниците продаващи отрова и режещи пръсти, корумпираните политици и медийната кариера в телевизията на КОЙ.

Коментирай

malko kote

преди 8 години

na men puk mi prilicha na vazpalen hemoroid. Ili zadnik na mandril. Ochavadno potresavashto grozno nedorazumenie. I tia izkubani vejdichki i kraveshki pogled? Kalinke, haide, obaratno tam, ot kadeto izpalzia

Коментирай

И аз това се чудя

преди 8 години

И аз това се чудя каква е тая мода с уродливите усти. Много се изродиха тия кифли.

Коментирай

рипни Калинке

преди 8 години

Мис Джуки, ставаш само за долнопробни конкурси, стига разправя, че си журналистка, никой не ти ВЕРВА :-) много добре ме разсмя тая сутрин, благодаря. разследвай това ;-)))) колко часа ще се хиля на блажената ти простота и изключително неприятна мутра

Коментирай

...

преди 8 години

Vyprosa e ne kak izglejda Kalina, vyprosa e kakva e dyrjavata ni v deistvitelnost. Povecheto bylgari ste tolkova dolni i zavistlivi, che nqmam dumi prosto da go opisha.....

Коментирай

Владимир

преди 8 години

Въпросът е,каква личност коментира държавата ни и изказва мнение,което се пуска като новина.!!Никаква завист няма тук,а хората показват че не са глупави.Забелязал съм,че простите жени обичат да говорят за това колко завист и злоба се излива върху тях,най-вече когато хората им казват точните неща в очите.Така и вашата приятелка,хейтърите са и проблема,когато всъщност проблема и е,че се опитва да надскочи възможностите си и не съм много убеден,че го осъзнава.Ето това е проблемът на държавата в действителност,подобие на личности като тази Калина.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.