Калина Паскалева с интересно признание: Спирам с футболистите, дойде ред на депутатите!

2875
03 Февруари 2015, 16:00


В последното си интервю писателката и редакторката Калина Паскалева заяви, че е изгубила интерес към футболистите и следващата й цел ще бъдат политиците и депутатите, узна HotArena!

 

Сексапилната изкусителка всъщност има предид не личните си предпочитания, а професионалните.

 

В своята дебютна книга тя наблегна на ритнитопковците, като извади на показ кирливите им ризи.

 

Сега обаче има нови стремежи, насочени към представителите на политическия елит у нас, чиито образи са още по-колоритни, съобщи „Блясък“.

 

Същевременно войната между Калина и Албена Вулева продължава. „Абе, Паскалеви, що като вземат интервюта от вас заглавията са пак за мен?! И вашите именца с дребен шрифт, а моето на половин страница?! Незначителници такива! Краката да ми целувате, че ви осрах, та да имат повод да ви потърсят медиите за коментар – иначе досега да сте потънали под 5 пласта прах на забрава.

 

Единственото, с което сте интересни, е инсинуираният от вас конфликт с мен, ама не го изцеждайте безплатно и не го експлоатирайте до дупка – не съм социални помощи за уонабита, та да се карам „про боно“, да не се повтарям – заплаща се услугата да си в конфронтация с мен.

 

И не забравяйте по-бързичко да пратите бонбоните. „Мерси“, че на мой гръб се рекламирате. И чек!“, написа Албена в личния си профил във Фейсбук.

 

И това бе отговор на репликите на Калина, че Вулева би продала майка си – Людмила Захажаева, за жълти стотинки, само и само да получи малко внимание и миг на слава.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
DIANA
преди 3 години
0
kurva zagubena
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
azz
преди 3 години
0
Би било много полезно за тази госпожица, ако има малко по-реална самооценка! Тя добре си мисли и си прави сметката да се насочва към депуати, ама що не си запита първо кой е тоя политик, който ще иска да оножда такова бактериално оръжие? А ?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени