Калина Паскалева с първи документален филм (Журналистката се завръща в телевизията)

3338
01 Октомври 2017, 17:17


Първият документален проект на журналистката Калина Паскалева мина вчера по БТВ, видя HotArena.


Той беше посветен на аварията в Чернобил и последиците от информационната завеса. Тя го посвещава на своя баща, който също не е успял да спечели битката с рака. Той си е отишъл във времето, когато следствието от поетата радиация показва най-грозното си лице на хората - срещата със смъртта.


"И аз, както и майката-героиня Галина Гьорева в този проект, не мога да обвиня конкретно никой. Но мога да предполагам", пише Калина във фейсбук профила си. "Мога да показвам какво се случва, когато спестяваме лошите новини. Истината трябва да се казва такава, каквато е" - допълва тя.


Калина Паскалева е заснела документалния филм с операторите Христиан Диков и Славян Стойчев и с подкрепата на издателство "Ентусиаст" и Credissimo. 


Журналистката обяви в профила си в социалните мрежи, че се завръща в телевизията и ще продължава да обръща внимание на социалните проблеми по света и у нас.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Веси Паскалева
преди 10 месеца
0
Когато фактите говорят и Боговете мълчат.Тъй като и аз и дъщеря ми сме високо образовани твърдя,че единствения коментар-хейт е платен от хотелиерски пиколо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ХОТАРЕНА...ЗНАЕМ,ЧЕ СТЕ САЙТЧЕ НА АРАБАДЖИЕВИ!!! АМА СТИГА ТЪПИ НОВИНИ!!
преди 10 месеца
-4
КАКВА ЖУРНАЛИСТКА Е ТАЯ БЕ??? НА ТАЯ Й МИРИШЕ УСТАТА НА СПЕРМА ОТ 5КМ... И ХОТАРЕНА...ЗНАЕМ,ЧЕ СТЕ САЙТА НА АРАБАДЖИЕВИ!!!! СТИГА СТЕ Я ХВАЛИЛИ ТАЗИ НЕОБРАЗОВАНА ПРОСТИТУТКА И МАРА ОТВАРАЧКАТА!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени