Калина Паскалева за Мис Силикон: Целулитен потрес пред погледа на братя Диневи и Красьо Черния! (Вижте още мисли на устата мацка)

https://hotarena.net/laifstail/kalina-paskaleva-za-mis-silikon-celuliten-potres-pred-pogleda-na-bratia-dinevi-i-krasio-cherniia HotArena.net
Калина Паскалева за Мис Силикон: Целулитен потрес пред погледа на братя Диневи и Красьо Черния! (Вижте още мисли на устата мацка)

„Пътят към Рая минава през Ада. А за столичните бръмчалки - през татус на Мики Маус и Нефертити“ – така започва анализът на писателката Калина Паскалева на последния конкурс „Мис Силикон 2015“, узна HotArena!

 

Продължението от коментара й във в. „Уикенд“:

 

Космополитна дама с екзотично име Глория Аенска е превърнала тялото си в географска карта по много екзотичен начин. Самата тя не успя да ми отговори какво е общото между Америка и Египет, но силиконовата й долина й донесе престижната титла на втора подгласничка на „Мис Силикон 2015”. Мястото на събитието е култова плажна дискотека в Слънчев Бряг, а поводът – едноименния конкурс за цици и устни на кило.

 

С всяка изминала година се чудя колко още ще продължи животът на това помпозно и захаросано състезание. Е, това лято отново успяха да ме изумят, но не с кастинга на 10-те претендентки, а с избора на водеща – скандалната Катрин Вачева. Тя се появи на сцената в гигантска чаша, което веднага ми напомни за знаменитото изпълнение на „кралицата на бурлеската” Дита Фон Тийз.

 

Отчетох хрумката на хореографите за брилянтна, докато не обърнах внимание на един много деликатен детайл. А именно - прашките на водещата, които станаха достояние и повод за присмех на 400-те човека, дошли да оплакнат окото същата вечер. Явно този факт не притесняваше Катрин Вачева, даже напротив. Демонстрираше изключителна гордост и самочувствие. И как да не, та тя е една от носителките на тази престижна из златотърсачките титла „Мис Силикон”.

 

Самият конкурс, потрес на потресите, протече в два кръга. В първата част девойките представиха къси цветни роклета, а за аксесоари използваха плюшени играчки. Но в ръцете на препържена от солариум и татуирана с анимационни герои ръка, този лолитски стайлинг не изглеждаше никак мило и сладко. На вторият кръг претендентките за короната се представиха по искрящи бански костюми. Ако в миналото момичетата са разхождали пред зяпналите чичковци стегнати дупета и малки глезени, то сега целулитът и несъразмерността бяха предимство.

 

Първото място спечели перничанката Габриела Попова, носителка и на приз „Най-добър еротичен модел”. Гледам и не вярвам на ушите си, както се казва, и се чудя кое бе по-лоша идея – да се разходя из алеята на Слънчев бряг, която се е превърнала в сборен пункт на проститутки-джебчийки, хванали под ръка запуснати чужденци, опиянени от алкохол и наркотици със съмнителен произход, или присъствието ми на конкурса „Мис Силикон”?

 

Едва ли същият въпрос са си задали и единствените ВИП гости на тази пародия – братя Диневи и Красьо Черния. Многобройната им охрана обаче не ми позволи да ги попитам как намират тазгодишната победителка, но пък аз не се и натисках много.

 

„Е, млади дами, имате 12 месеца, през които старателно да се подготвите за „Мис Силикон”. Короната е тежка, но винаги ще се намери кой да осребри усилията ви“, завършва коментара си Калина.

8 Коментара

Миши

преди 8 години

Е това е истината, браво Калинче. Мис силикон=мис тъпотия=мис простотия

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Така е,истина е всичко написано!Искам да попитам,небезизвестната Калина Паскалева,тя с какво стана известна,като се обърне назад,харесва ли живота си,и мисли ли,че точно тя е подходящо да съди ,когото и за каквото и да било! Има огледала,нека потренира и обноските си,а също така да се опита да поскрие поне,лошият си нрав и кухо самочуствие!!.Мое мнение,моля не го натрапвам,не разбирайте погрешно!

Коментирай

баце роман

преди 8 години

Калина стана известна с това ,че прави оргия с Главния лека му пръст и след като станала на сутринта т.е 6 часа се е освободила от всички намерила пред нея сак с пари и като ги преброила имало 6000 $ .С това стана известна и с простат и книга която никой ен купува .

Коментирай

a ti kva si ma bokluk

преди 8 години

ela da mi lijesh tashacite i mejdu prustite na krakata za 5 leva gniloch stara moma takava koga shte rajdash be parcal ili nikoi mai mai ne te shte za jena katafalka mrusna

Коментирай

df

преди 8 години

Боже, боже! Само като видиш, кои са "ВИП-личности" в очите на Калина - Красьо Черния и Диневи и ти става ясно всичко. Явно за да си ВИП, стига само да се появиш с охрана или просто да имаш пари и хоп - ВИП си. И второ "Но в ръцете на препържена от солариум и татуирана с анимационни герои ръка, този лолитски стайлинг не изглеждаше никак мило и сладко." В РЪЦЕТЕ НА НИЧИЯ ЖЕНА В ЗРЯЛА ВЪЗРАСТ ТОЗИ СТАЙЛИНГ НЕ МОЖЕ ДА ИЗГЛЕЖДА СЛАДКО. Не може да е "сладко" зряла жена да се опитва да изглежда мръснишко и да се прави на секс-стръвница, стимулирайки педофилизма и празнувайки и пропагандирайки детска, инфантилна сексуалност, за сметка на зрялата сексуалност на жената. Това е едно от нещата, които са ми най-гнусни, отвратителни и вулгарни! Какво й е лоша на сексуалността на жената и защо тя да трябва да се прави на невинно детенце, с близалката в уста и гледащо тъпо? За да задоволи нечий комплекси за малоценност, малък орган или просто защото изглежда по-тъпа, наивна и следователно - по-лесна да бъде излъгана, по-лесно манипулируема и защото няма база за сравнение с минал опит и всеки застаряващ комплексар-чичак ще се чувства като големия перверзен извратен дядка с нея ли? Гнусотия! Заради такива жени, пропагандиращи детската сексуалност и порнография като нещо нормално, вместо да използват своята на жени, която и без това им идва много по-близка и удобна, толкова много жени в днешно време живеят с комплекси от остаряването и не могат да приемат този процес като нещо нормално, но едва ли не като край на живота си. А и мъжете не се чувстват вече длъжни и виновни да се оправдават, когато се чувстват привлечени от момиченца на годините на дъщерите и внучките им, защото самите жени ги караме и поощряваме да ни виждат така, следователно нямаме право после да се оплакваме.

Коментирай

rg

преди 8 години

по-лесна да бъде излъгана, по-лесно манипулируема и защото няма база за сравнение с минал опит и всеки застаряващ комплексар-чичак ще се чувства като големия перверзен извратен дядка с нея ли? Гнусотия! Заради такива жени, пропагандиращи детската сексуалност и порнография като нещо нормално, вместо да използват своята на жени, която и без това им идва много по-близка и удобна, толкова много жени в днешно време живеят с комплекси от остаряването и не могат да приемат този процес като нещо нормално, но едва ли не като край на живота си. А и мъжете не се чувстват вече длъжни и виновни да се оправдават, когато се чувстват привлечени от момиченца на годините на дъщерите и внучките им, защото самите жени ги караме и поощряваме да ни виждат така, следователно нямаме право после да се оплакваме.

Коментирай

баце роман

преди 8 години

охх колко близалки е лизала тази лелка не е истина през този живот

Коментирай

тъп си!

преди 8 години

Аз имам тази книга и я препрочитах няколко пъти, защото учи младите момичета от малките градове какво ги чака ако искат пари

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.