Калина съди Явор Бахар заради грозните обиди! Журналистката още е в шок (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/kalina-sadi-iavor-bahar-zaradi-groznite-obidi-jurnalistkata-oshte-e-v-shok HotArena.net
Калина съди Явор Бахар заради грозните обиди! Журналистката още е в шок (Подробности)

Калина Паскалева е твърдо решена да съди Явор Бахаров заради грозните обиди, които изсипа по неин адрес, научи HotArena.

 

Журналистката все още е в шок и отказва да коментира случилото се пред медии, но продуцентите на „Папараци“ потвърдиха новината.

 

Андрей Арнаудов заяви, че лично той няма да подава жалба заради нецензурните думи срещу предаването му по бТВ, но Калина Паскалева вече е подала такава. И продуцентите напълно я подкрепят.

 

Затова че я нарече в ефир „мръсна к*рва“, журналистката е завела дело срещу самозабравилия се актьор, писа Телеграф.


Малко след излъчения репортаж, в който Бахаров нападна екипа на Папараци и открадна телефона на оператора, Калина коментира случилото се.

 

Тя недоумяваше с какво е предизвикала агресията на Явор и защо е нападнал екипа им само затова, че го снимат как ходи по тротоара. Паскалева изглеждаше уплашена и притеснена.

9 Коментара

DBB

преди 9 години

И за какво ще го съди?! Да не би да е излъгал каква е?!

Коментирай

:)

преди 9 години

Би било обидно, ако не беше истина. Как така жената написала "Дневниците на една курва" се обижда когато някой нарече нещата с истинските им имена !??!?!?!

Коментирай

Калин

преди 9 години

Явор Бахаров е прав, от къде на къде ще го снимат и следят??? А и той каза, това което е самата истина. Не виждам, защо се заяжда Калина при условие, че всичко е налице и се знае кой, какъв е дефакто. Бахаров поне е известен, че е актьор, талант и е НЯКОЙ , а Калинка Паскалева с какво е известна .... а да не казвам какво ..... ????? Поне някой и го каза директно в национален ефир . И Николета и Калина сега искат да си правят ПР на гърба на известния Явор Бахаров... както Николета прави с Иван Ласкин... Той е известен още преди тая миризливка да е била родена !!!!

Коментирай

Ралица

преди 9 години

Какъв национален ефир???? Предаването да не е на живо??? Решението да го излъчат в НАЦИОНАЛЕН ЕФИР си е било изцяло тяхно.

Коментирай

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

преди 9 години

Този боклук щял да съди...алооооооооо, голямата уста, някой да т е карал да излъчваш на живо и да дебнеш като крадец хората. Много добре те подреди Явор. Курви и проститутки са взели на сериозно...не разбирам как може подобни личности да се появяват изобщо в ефир, Лозанова , Паскалева УЖАААААААААААААААААААААС .....това е подигравка с хората....а защо бе госпожа с какво те е обидил, нещо което не е истина ли е казал ???????Никой не ви приема на сериозно бе жена нито теб, нито Лайнянова, вие сте добър избор за да правите ПР на хората които ви създават, дори и те не ми се вярва да ви приемат насериозно хахаха , хохохохо.

Коментирай

Barcafan

преди 9 години

Tq trqbva da osudi cqla Bulgaria, vsichki taka si i vikat. I kakuv redaktor e taq prostitutka negramotna ne mi go pobira glavata.

Коментирай

А3

преди 9 години

Лозанова и Паскалева, тамън са се намерили - две проститутки, едно предаване. Най-лошото е, че това НЕ Е ПОДИГРАВКА С ХОРАТА - те много си го гледат с интерес и удоволствие. Подигравка е само за по-интелигентните и осъзнати хора - именно те не биха взели тези женици на сериозно.

Коментирай

А3

преди 9 години

Първите 4 коментара са писани от един и същи човек.

Коментирай

ммм

преди 9 години

Това какво значение има? Ако ще и всички коментари да са от един човек, то написаното мисля, че се препокрива с мнението на повечето хора.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.