Калканджиева и Екимова борят старостта с пречистване на кръвта

1915
10 Юни 2017, 16:18


Руски професор идва в България специално за антиейджинг процедурите.


Шестата по красота в света и ПР-ката не крият, че са започнали да обръщат повече внимание на здравето и съхраняването на красотата и младостта си. Жени и Ива отдавна са клиенти на столична академия за естетична дерматология, където се подлагат на серия процедури за изглаждане на бръчки, лазерна епилация, ботокс и стягане на кожата.


Сега са решили да изпробват революционния метод на проф. Войнов, който чрез пречистване на кръвта прави кожата стегната, освежена и здрава. Едновременно с това катализира метаболитните процеси и изчиства организма от токсините. В светските среди вече забелязаха благотворния ефект от процедурите, защото и двете дами изглеждат подмладени и във видимо добра форма.


След официалното откриване на Академия за естетична медицина, антиейджинг и клетъчни терапии „Мона Лиза” през януари, поради големия интерес, проф. Валерий Войнов се връща в България за серия от терапии с еферентна плазмафереза. Той е създател на уникаления миниапарат, чрез който се очиства кръвната плазма от натрупаните токсини и шлаки.


Така се удължава човешкият живот, забавя се стареенето на организма, а десетки болести се държат в ремисия. В своя повече от 30 годишен опит, проф. Войнов е извършил над 70 000 процедури, които са дали на пациентите подобрено здравословно състояние. Самият професор Войнов успява да се пребори с Хепатит С и псориазис, благодарение на серия от процедури със създадения от него апарат за еферентна терапия. Проф. Войнов ще разкрие тайната на борбата с процеса на стареене в рамките на ексклузивна презентация на 12-ти юни, понеделник, 14.00 часа в Аулата на УМБАЛ „Иван Рилски”, на адрес “Акад. Иван Гешов” №15 в София. От 12-ти до 22-ти юни, проф. Валерий Войнов ще приема пациенти в Академия „Мона Лиза” в София.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени