Калканджиева: Избрах свобода пред това да съм КУПЕНА! (От мутренските времена до изневерите на Тачо)

5310
19 Февруари 2014, 13:49


Редакторска плесница

 

Ден преди да навърши 39 години и да започне да кара 40-ата, Жени Калканджиева се обръща назад и въпреки всичко преживяно, се чувства щастлива жена, която никога не е изневерила на принципите си.

 

Като модел, Мис България и шеф на модна агенция Жени е имала възможност да бъде с много богати мъже, научи HotArena.net. „Но аз държа на свободата си, избрах нея пред това да съм купена жена“, казва водещата на „Жените говорят“.

 

Белезите на живота

 

С едно нещо Жени не може да се примири и винаги ще е разочарована – това са днешните носителки на титлата Мис България. Нито една от тях няма амбиции, няма усет за развиване, желание да бъдат нещо повече, да са уважавани и ценени.

 

Може би защото Калканджиева е точно обратното на днешните миски. След като печели титлата Мис България и става шеста в света по красота, Жени не се разглезва и не започва да се оглежда за богати мъже. Напротив! Решава да се възползва от ситуацията, за да създаде свой бизнес. Събира най-добрите си приятелки от модния подиум и създава агенция Визаж.

 

Фирмата много бързо се налага на пазара и се забелязва на световно ниво, като авторитетни чужди медии започват да пишат за нея.

 

1997 г. обаче се случва нещо, което бележи не само живота й, но и тялото й. Неизвестен извършител я пробожда с нож в корема. И до ден-днешен случаят не е разплетен, а Жени се чувства по-силна. Малко по-късно дори прави ексклузивна фотосесия с белега на корема си.

 

„Никога не съм се питала защо ми се случи на мен. Ставам, отупвам се и продължавам“, разказва Жени пред Story.

 

Мъжът в мен

 

„В живота си съм казвала „Обичам те“ най-много десет пъти. И това само в най-истинските моменти“, споделя Жени и добавя, че предпочита да показва и изразява любовта си, а не да злоупотребява с думите.

 

Осъзнава, че мъжете се страхуват от нея. Много от тях не намират смелост с години да разкрият чувствата си от страх и признават едва когато е късно.

 

„Имам доста мъжки черти. Горда съм и никога не бих поискала услуга. Случвало ми се е да карам на хляб и вода, но пари няма да поискам. Мразя да ме съжаляват. Предпочитам да ме мразят“, казва водещата.

 

Така, когато разбира за изневерите на Тачо, не иска съжаление от никого. Дава му пълна свобода, както тя държи на своята и накрая той сам се връща при нея.

„Сега ситуацията е различна. Тачо ми е и съпруг, и баща на сина ми и най-добрият приятел“, с усмивка заключва Жени Калканджиева.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
КОО НЕ !!
преди 4 години
-1
Само леко , Маргините , Некъв вътрешен министър беше когато полицайте се избихъа на Белите брези.Тия ги разправяй на децата може и да ти се вържат
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени