Калканджиева разби миските: Коледни елхи, които се стремят към короната и светските среди

https://hotarena.net/az-jenata/kalkandjieva-razbi-miskite-koledni-elhi-koito-se-stremiat-kam-koronata-i-svetskite-sredi HotArena.net
Калканджиева разби миските: Коледни елхи, които се стремят към короната и светските среди
Българките са като коледни елхи. Това отсече вечната миска Евгения Калканджиева, която в телевизионно интервю реши да прави дисекция на начина, по който изглеждат днешните момичета, видя HotArena.

В чужбина младите момичета носят кецове, дънки и пуловерчета, а у нас слагат токове, надуват си устните с хиалурон, удължават си косите с екстеншъни и се правят на възрастни жени, отсече собственичката на агенция „Визаж“, пише \"Всеки ден\".

Калканджиева направи на пух и прах днешните моделки не само заради външния им вид, а защото нямали никакви каузи. Според нея, когато тя е станала „Мис България“, титлата й дала възможност да работи в полза на обществото. За сметка на това сега момичетата искали само да сложат короната, да влязат в новините и да си намерят място в светските среди. 
 

11 Коментара

!

преди 8 години

Напълно вярно! Млади момичета с вечерни рокли посред бял ден и намацани с 1 тон тежък грим.. В Европа се цени естествената красота, без грозни и евтини силикони, както и ретро грим

Коментирай

sure

преди 8 години

Точно! В Европа се цени естествената красота. Абсолютно! Лица типажи, имащи излъчване, а не позьорщина и послания на леки жени. Обезобразени от хиалурон, ботокс , корекции, операции и накичени , точно както Жени казва , като Коледни елхи с екстеншъни, изкуствени мигли, изкуствени вежди, изкуствен бюст.... и всичко изкуствено по тях. Но , с мнение за най-големите красавици. То не се вижда, че прилича на герой от комиксите , но тръгнало да парадира с "красота" , за интелект и дума не може да става. Важното е, да е спечелила някакъв измислен конкурс за красота и не само , за да е известна, само защото е известна, да е преспала с дузина известни богати мъже са слава, служба, пари и други облаги и да е сред ВИП персоните. Но, ако се замисли ( ако има с какво да мисли) ще потъне в дън земята! Нищожества, живеещи в някакъв измислен и безсмислен свят и живот! И трагичното в случая е, че има хора и личности, които толерират, харесват, подражават и подкрепят този упадъчен и пошъл модел на натрапване, присъствие и начин на живот. Пародийно шоу на простотията, неграмотността и суетността! И, рибата мирише от към главата! Това е реалността в България!

Коментирай

sure >>>

преди 8 години

присъствие и начин на живот. Пародийно шоу на простотията, неграмотността и суетността! И, рибата мирише от към главата! Това е реалността в България!

Коментирай

Фифи

преди 8 години

Права е Калканджиева. Днешните момичета се правят на големи. 16 -годишни носят обувки токове, изобщо в гръб са като големи жени. На баловете изглеждат като проститутки, с топове грим. Но жени като Николета и Златките налагат тази мода и се смята , че е нормално облекло за абитуриентка.

Коментирай

kapa

преди 8 години

Napalno sam saglasna s komentarite.Otdalgo ziveia v EU,no do den dnesen ne sam vidiala,kato nasite ''miski'',''pleimetki'' i tn...

Коментирай

ина

преди 8 години

Да, Жени е права! а младите моми4ета са като клоуни! И после защо младите мом4ета преследват жени на по 35 години....

Коментирай

КЛОЗЕТА

преди 8 години

С две думи правят се на никлозета лайнянова..Да ,Жени е права ,ама не можем да забравим ,че самата тя припечелваше точно от такива елхи...Лесно е да се коментира отстрани.

Коментирай

е да, ама

преди 8 години

Едно е да си Бос на босите , друго е да заработваш, за да се обуеш. Нали? Кой за каквото е "учил! " :)

Коментирай

ъ

преди 8 години

Няма нищо лошо в това да носиш ток в ежедневието си или дори да си сложиш малко грим, ако знаеш как да го нанесеш и ако знаеш как да го съобразиш с облеклото си. Не виждам как това да ходиш с кецове и небрежна, е по-хубаво от това да си елегантна и на ток. Аз съм висока и винаги съм на супер висок ток, но елегантно облечена, в класически стил, който няма възраст. Грим - според зависи, а косата ми си е дълга до задника, макар много да са мислели, че не е моя. Никой на света не може да ме убеди, че някаква раздърпана, неугледна повлекана в кецове и дънки ще изглежда някога по-добре от мен. А Евгения многократно сме се убеждавали колко зле и бабешката се облича. Не мисля, че проблемът е в токчетата, нито дори в това, че някой си е сложил дълга коса, защото не може да си пусне своя. Тези неща сами по себе си не правят никого да изглежда пошъл, не на място, зле или вулгарен. Проблемът е в цялостната интерпретация на стила и е малко трудно да се опише в думи, то просто се преценява дали става или не става, когато го видиш. Кари Брадшоу винаги беше обута на ток, както и всички модни икони по света, модели на подиум и т.н. Не това е проблема на българката, а че всичко й е "ПО" и във всичко се олива, когато има фин. възможност да го направи. Прекалено много солариум, прекалено много джуки, прекалено мършави, прекалено несъразмерна глава спрямо тяло, прекалено надебелени веждоци, прекалено грамадни подметки тип тухла-четворки за ниския й ръст и т.н. и т.н.

Коментирай

ъ

преди 8 години

или не става, когато го видиш. Кари Брадшоу винаги беше обута на ток, както и всички модни икони по света, модели на подиум и т.н. Не това е проблема на българката, а че всичко й е "ПО" и във всичко се олива, когато има фин. възможност да го направи. Прекалено много солариум, прекалено много джуки, прекалено мършави, прекалено несъразмерна глава спрямо тяло, прекалено надебелени веждоци, прекалено грамадни подметки тип тухла-четворки за ниския й ръст и т.н. и т.н.

Коментирай

Malina

преди 8 години

Точно така Жени , напълно съм съгласна. най разочароващото е , че се мислят за най красиви. приличат на порно, и не само....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.