Кални номера! Динев се опита да вземе детето на Емануела (Певицата спешно се върна от Щатите)

3914
17 Февруари 2016, 15:00


Емануела е в шок. Бащата на сина й – Димитър Динев, се опита да й отнеме попечителството над него, докато тя беше в САЩ, научи HotArena.

Вече е даден ход на делото, което трябва да реши кой от двамата родители ще гледа малкия Митко, пише „Всеки ден“. Заради него певицата спешно се изстреля обратно към родината.

Когато заминавала за САЩ, за да пее пред българите там, Емануела нямала никаква представа, че делото за попечителството над малкия й син Митко ще тръгне точно когато я няма в България. Научила го почти в последния момент.

„За малко Еми нямаше да може да присъства в съда, докато се решава тя или Динев ще вземе детето“, коментират близки на певицата. Те даже подозират, че бащата на момченцето е бутал рушвети тук-там, за да тръгне делото точно сега, когато майката е не просто в чужбина, а на друг континент, пише "Всеки ден". 

Въпреки това обаче Емануела успяла да се върне в София навреме, за да се яви на делото.

Самата Емануела никак не била доволна от ситуацията, но като всяка майка не брои парите, когато залогът е дали и занапред ще продължи да е с детето си. Говори се, че тя от месеци подготвя почвата за това дело за попечителство.

Понеже допускала, че Динев може да действа нечестно, искала да настрои цялото общество в своя полза. Именно затова се разшумя, че той я биел още докато е била бременна, обикалял е кръчмите и е спял с леки жени. Тя дори пусна ужасяващ кадър с рана на врата на момченцето и обвини татко му, че е станал причина за нараняването.

„Цялата работа е, за да вземе детето от Динев“, коментираха още тогава познати на певицата. Сега обаче самата тя за малко щеше да пропусне шанса да се бори за момченцето и щеше да го даде без бой. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
казака
преди 2 години
0
Да ти .... и простетутките !!! Чудят се как да си правят реклама.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени