Кални номера! Интрига зад гърба на Гала (Кой ще седне на стола на водещата)

3599
08 Март 2016, 10:07


Според запознати скоро водещата „На кафе“ ще излезе в ефирна пенсия, а нейното място ще заеме една от помощничките й Ася Енева, научи HotArena.

Младата девойка е повече от напориста и трупа стаж при Гала повече от 5 години. В началото била момиче за всичко, но лека –полека започнали да пускат нейни репортажи.

След като изритаха дружката на Гала, Джуджи, Енева се изявява и като коментатор на актуални теми. Това е като генерална репетиция за поемане на щафетата от Гала.

Слухът достигнал и до Гала, която не може да си намери място. Гала няма журналистическо образование, завършила е детска педагогика в Търново. За кратко е била манекенка. ТВ кариератa й тръгва от шоуто „Невада“, а в „На кафе“ е вече 16 години, пише ШОУ.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
5858/
преди 2 години
0
Информацията ви не е вярна, Гала започна да учи но няма завършен и първи курс дори. Дойде във В.Търново ,лекия живот и хареса много и до тук беше с образованието.Но както знаем в София тя изучи и тънкия занаят и затова е добре ,а ние дето учехме все още сме учителки с 600лв.заплата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Гала
преди 2 години
-5
Време е да слезеш от стола...Омръзна ни да те гледаме толково време..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени