Камелия хвърли голяма бомба! Разкри причината да ходи без дрехи в дома си (Вижте)

4160
27 Септември 2016, 14:52


Камелия е чела книги, в които се казва, че при възможност човек трябва да ходи гол, защото е хубаво тялото да диша. И затова категорично си е забранила да се навлича в собствения си дом.

За всеки е ясно, че певицата и гаджето й Цветин са нудисти. Преди време папараци ги изловиха на самотен плаж да се къпят както майка ги е родила. Тогава внимание привлече малкото мъжко достойнство на Цветин, както и добре направените силиконови бомби на Камелия.

„Нудисти сме от няколко години. Цветин ми показа и по този начин се запознах повече със себе си. Дотогава като всяка жена, аз също си намирах недостатъци“, разкрива Камелия.

Скандалността при нея идва в по-късен етап. Тя е от малък град, била е изключително притеснително дете. Накрая преживява метаморфоза, след като започнала да се самоизразява и себеприема въпреки оценката на хората, пише „ШОУ
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
цветан
Преди 1 година
-2
Нормално е дамите да опитат да забравят Камелия възможно най-бързо. Все пак тя има не само 5 от 10-те най-големи хита в чалгата, които и днес взривяват дискотеките, но е набила комплекси за 3 живота, на всяка кифла.... като Анна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анна
Преди 1 година
-7
Тази пък само с голотата и я знаем, за друго не се сещам. Даже имаше някакви хитове преди 20 години, имената, на които дори не си спомням.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Версенженторикс
Преди 1 година
-1
Няма драма, просто си е атрактивна жената, до мозъка на костите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени