Камелия, моля, повече никога не го прави! Певицата се пусна без капка грим! (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/kameliia-molia-poveche-nikoga-ne-go-pravi-pevicata-se-pusna-bez-kapka-grim HotArena.net
Камелия, моля, повече никога не го прави! Певицата се пусна без капка грим! (Фото)
След като миналата седмица Камелия зарадва феновете си с кадър, на който им показа апетитните си задни части, днес е решила да смрази дъха им с нова снимка, на която е без капка грим, видя HotArena.

Фолк дивата прилича на шведска актриса, от филми за възрастни, която току що е приключила дълъг и изморителен работен ден и е свалила грима си.

И друг път Ками си е правила подобни експерименти, но никога не е изглеждала така натурална, че чак плашеща. Косата на звездата е сякаш оредяла от непрестанното изрусяване. Веждите и миглите й са твърде бозави, за да се покаже без капка грим, а над устните й лек мустак напомня за себе си.

Отдавна е време Камелия да разбере, че дори консервите имат срок на годност. Тя вече не е първа младост и е нормално да се съобразява с това, ако не от уважение към себе си, поне от уважение към многобройните си фенове. Те със сигурност искат да запомнят любимата си певица в целия й блясък, а не като подмладено копие на Лили Иванова.

9 Коментара

Рая

преди 7 години

И защо да не го прави? Много си е хубава даже. Слага в малкия си джоб повечето млади миски, "плеймейтки" и певачки, които наистина плашат без грим. Интересно, като критикувате почти всички, без една дебела руса "певица" и друга оранжава "водеща", защо не си пуснете ваша снимка, та да видим толкова ли сте идеални.

Коментирай

777

преди 7 години

СТРАХОТНО СИ ИЗГЛЕЖДА ЖЕНАТА

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

И кое и е грозното!Натурална,симпатична и с прекрасни очи.Тя като цяло не си пада много по тежкия грим,и в ежедневието си е с мноого малко макиаж! Камелия е една от изпълнителките,които най-много харесвам!Характерът и също не е за пренебрегване-остра и откровенна!

Коментирай

super

преди 7 години

dai boje vsekumu na tazi vazrast, malko grim i stava pushka

Коментирай

222

преди 7 години

БЕШЕ МНОГО СЛАДКА,НО УВИ,ВРЕМЕТО НЕ ПРОЩАВА,МАКАР ЧЕ,ТЯ НЕ Е СТАРА,НО НАЧИНА НА ЖИВОТ,ЗА ДИМЕНИТЕ КРЪЧМИ....

Коментирай

Цветан

преди 7 години

Обадиха ли ви се отнякъде, да пуснете тази стара снимка на Камелия 2-3 дни, след като пуснахте последната от фейсбука и, където е заголила бедро и дупе? Явно в Димитровград им се смразява душата, като сайтовете не псуват Камелия всеки ден и взимат мерки, за да се поправи тази "неправда"? Не слугувайте на Пайнер, с подобни статии, те вече са никой. Дори и срещу заплащане не си струва. Защото знаете прекрасно, че Камелия утре ще се снима отново във вихъра си и цялото това ваше усилие днес, просто става излишно. Приятелски съвет....

Коментирай

Diana

преди 7 години

hubava e djavol da vi vzeme i tova e zavijdajte zastareli i pogrozneli 40 godi6ni hubavci

Коментирай

Деница

преди 5 години

Къде го видяхте този мустак? Не съм почитател на дамата, но мисля че изглежда доста добре. Евала на жената.

Коментирай

Владо

преди 2 години

супер си е

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.