Камелия: Няма да се върна в Пайнер като ДесиСлава! Големите имена в „Брадъра“ са малки като хора (Ето останалата „хранилка“, която певицата хвърли на колегите си)

https://hotarena.net/laifstail/kameliia-niama-da-se-varna-v-painer-kato-desislava-golemite-imena-v-bradara-sa-malki-kato-hora HotArena.net
Камелия: Няма да се върна в Пайнер като ДесиСлава! Големите имена в „Брадъра“ са малки като хора (Ето останалата „хранилка“, която певицата хвърли на колегите си)

След напускането си на „Пайнер“ Камелия повлече крак за още малки и големи певци, които я последваха, разбра HotArena.

 

Изпълнителката твърди, че проблемът е в липсата на продуцентство. Тя е взела решението, че щом ще плаща клиповете си сама, няма логика да дели хонорара си с друг. Затова и откакто е без продуцент, пуска по-често клипове отпреди.

 

Едно успяло име, което само си прави продукцията, знае как и с кого да работи, познава бизнеса, то няма нужда на всяка цена от голяма компания. Но един несигурен човек, невярващ в себе си изпълнител, дори и да има 10-годишна кариера, пак ще търси продуцент зад гърба си. Мисля, че там е проблемът, ако го търсим“, споделя блондинката.

 

За разлика от ДесиСлава, която е била първата напуснала „Пайнер“, и която скоро се завърна отбратно в компанията, то Камелия няма как да я сполети същото.

 

Няма как да се върна, защото ние с „Пайнер“ вече няма как да си бъдем полезни един на друг. Няма какво да си дадем взаимно“, отсича фурията, като пояснява, че като хора винаги ще обича сем. Димитрови, но не й в бизнес план.

 

За колежката си Галена, Ками заяви, че е единствената певица, която може да си позволи сама разходите, или с малка помощ, по ултраскъпите клипове, които прави.

 

Запитана какво мисли за участниците във „ВИП Брадър“, Камелия споделя следното: „Виждаме разни големи имена, които всъщност са много малки като хора, виждаме и жени, които са станали повече мъже, отколкото са жени“.

 

3 Коментара

Цветан

преди 8 години

Не е това най-важното от интервюто, но както и да е...

Коментирай

фен

преди 8 години

Ками ти си най хубавата путка в България.Боготворя те и лъскам сабята нон стоп.

Коментирай

drug fen

преди 8 години

ei pedal ,taq e moq ,ne si I pomislqi da lyskash naneq . Ako trqbva da sme 4estni oba4e taz pacha naistina e nai dobre ot vsi4ki ostanali pevici ,miski ,playmatki I vsqkvi drugi podobni kurvolqci

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.