Камелия отсвири „ВИП Брадър“: Струвам повече от 70 бона!

2599
18 Юли 2016, 11:40


Твърдо „не“ е казала Камелия на поканата за влизане в Къщата на „ВИП Брадър“. Тя била сред най-ухажваните поканени известни личности, защото ако влезе в Къщата, се очаква наистина градусът на купона и шоуто да бъде на макс, научи HotArena.

В предишно издание на продукцията Ками е била част от „играта“, но само за малко, и то като гост звезда. Продуцентите се опитали да я прикоткат за новия сезон срещу сумата от 70 000 лв. Огън момичето на лекия жанр обаче дала отрицателен отговор, тъй като смята, че струва много повече. На всичкото отгоре колежката й Преслава е получила двоен хонорар, пише "Всеки ден". 

„Може да не съм на върха в момента, но знам какво представлявам и какво мога да направя за това риалити. Не съм от кротките и пасивните играчи като някои други колежки“, заявила звездата от Чипровци.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анна
Преди 1 година
-5
За теб и 0,70 лв. (70 стотинки) няма да дам...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
o
Преди 1 година
0
Не знам какво значи "струвам повече", след като в случая не става дума да я продават за бяла робиня, а хонорар за времето й - нещо, което тя така или иначе прави, също както всеки човек, за да се издържа. И надали по принцип таксата, която получава срещу времето, за което е наета, някога е надхвърлила или дори се е приближила до сумата 70 000 лева, така че това ако е вярно, е направо абсурдно. Но аз съм направо в потрес от факта, че Преслава отново е поканена. Тя беше същата безлична мебел като Камелия Тодорова примерно. ББ много се опита да развърти някаква история около нея, за да си избие парите, които й даде за влизане, съчинявайки сценария с Богданов около особата й, но тя е толкова скучна, бозава и безлична, че и това не помогна, така че и аз да съм на мястото на Камелия и мен ще ме обиди страшно много на някакъв фикус като глупачката вечно ухилена без причина и никога нямаща мнение и позиция за нищо Преслава, да предлагат двойно повече, отколкото на мен. Абсурдно не, ами не знам..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mn qsno
Преди 1 година
-2
една чалгарка с малко повече акъл, която не се е самозабравила
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НАНСИ
Преди 1 година
0
До пного ясно Напълно съм ъъгласна с теб


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени