Камелия отсвири „ВИП Брадър“: Струвам повече от 70 бона!

https://hotarena.net/lubopitno/kameliia-otsviri-vip-bradar-struvam-poveche-ot-70-bona HotArena.net
Камелия отсвири „ВИП Брадър“: Струвам повече от 70 бона!
Твърдо „не“ е казала Камелия на поканата за влизане в Къщата на „ВИП Брадър“. Тя била сред най-ухажваните поканени известни личности, защото ако влезе в Къщата, се очаква наистина градусът на купона и шоуто да бъде на макс, научи HotArena.

В предишно издание на продукцията Ками е била част от „играта“, но само за малко, и то като гост звезда. Продуцентите се опитали да я прикоткат за новия сезон срещу сумата от 70 000 лв. Огън момичето на лекия жанр обаче дала отрицателен отговор, тъй като смята, че струва много повече. На всичкото отгоре колежката й Преслава е получила двоен хонорар, пише \"Всеки ден\". 

„Може да не съм на върха в момента, но знам какво представлявам и какво мога да направя за това риалити. Не съм от кротките и пасивните играчи като някои други колежки“, заявила звездата от Чипровци.

4 Коментара

mn qsno

преди 7 години

една чалгарка с малко повече акъл, която не се е самозабравила

Коментирай

o

преди 7 години

Не знам какво значи "струвам повече", след като в случая не става дума да я продават за бяла робиня, а хонорар за времето й - нещо, което тя така или иначе прави, също както всеки човек, за да се издържа. И надали по принцип таксата, която получава срещу времето, за което е наета, някога е надхвърлила или дори се е приближила до сумата 70 000 лева, така че това ако е вярно, е направо абсурдно. Но аз съм направо в потрес от факта, че Преслава отново е поканена. Тя беше същата безлична мебел като Камелия Тодорова примерно. ББ много се опита да развърти някаква история около нея, за да си избие парите, които й даде за влизане, съчинявайки сценария с Богданов около особата й, но тя е толкова скучна, бозава и безлична, че и това не помогна, така че и аз да съм на мястото на Камелия и мен ще ме обиди страшно много на някакъв фикус като глупачката вечно ухилена без причина и никога нямаща мнение и позиция за нищо Преслава, да предлагат двойно повече, отколкото на мен. Абсурдно не, ами не знам какво... А и всъщност изобщо не знам на кого може да му е притрябвало да гледа Преслава в ББ.

Коментирай

Анна

преди 7 години

За теб и 0,70 лв. (70 стотинки) няма да дам...

Коментирай

НАНСИ

преди 7 години

До пного ясно Напълно съм ъъгласна с теб

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.